reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mamy ryzyko... narazi3 jestem załamana a łzy mi zalewają telefon.. dziewczyny ktoś musi przejąć kalendarz.. ja narazie nie mam na to siły i się wyłączam... dziękuję za wszystkie słowa i dziękuję że jesteście ;(

Napisze tylko , że dzidzia dziś pięknie skakala i w dzisiejszych łzach były dzięki niej łzy radości.. powodzenia kochane !!
Kochana jestesmy z Toba. Czekamy na wyniki NIFTY. Nie zalamuj sie prosze. Jak wysokie jest to ryzyko?

reklama
Ja musiałam być na czczo, nie mogłam nawet wody się napić. Może Twój lekarz myśli że tabletki załatwią sprawę i zabieg nie będzie potrzebny. Może lepiej nic nie jedz tylko weź coś ze sobą, a na miejscu okaże się na co możesz sobie pozwolić.
Dzieki, masz racje. Tak bedzie najbezpieczniej [emoji4]
Zakladam ze nie ma takiej opcji zwby lyzeczkowanie robic bez narkozy, nawet na nfz, prawda?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤✊
Bede trzymala kciuki zeby wszystko bylo ok ✊✊✊✊ ale wynik Pappa nie jest jeszcze wyrokiem. A dlaczego nifty a nie amniopunkcja? Nify nie wychwytuja translokacji bodajze...

Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤✊

Kochana, trzymam za Was kciuki ✊✊✊ musi być dobrze!!

Hej,witajcie:-) jestem tu nowa.Jestem w 8dpt i 2 dni temu w badaniach bety nie było ani śladu.To nasz pierwszy transfer,dwie blastocysty,niby duże i ładne. Już przestałam rozpaczać,czytając forum poczułam,że nas, starających się jest naprawdę bardzo dużo.I że nie zawsze wszystko przychodzi łatwo...To poczucie daje siłę do dalszej walki.W sobotę mam trzecią weryfikację,ale nie liczę już na cud.Już psychicznie przygotowuję się do kolejnego tym razem pojedynczego transferu.Wiecie może ile czasu będę musiała odczekać?

Gdzie się leczycie? Z tego co dziewczyny pisały, to podchodziły od razu w kolejnym cyklu, ja od 2 dc po transferze dostałam antyki, bo miałam jakiś pęcherzyk, który mógłby przeszkadzać, jak je skończę (21 dni) to 2 dni przerwy i dopochowo 11 dni estrofem a później wyznaczenie terminu transferu (w ciągu 5-6 dni) wszystko ma zająć ok. 1,5 miesiąca.

Oj masz rację i nie wiem jak ona to robi :errr: Rozumiem krzyk czy podniesiony głos - to też jest przekaz dla dziecka że czegoś robić nie powinno jednak w moim odczuciu daleka jest droga od krzyku do uderzenia malca:)
Wiesz raz na pół roku jak ręka poleci , dając delikatnego klapa upominacza to krzywda się nie stanie...jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy... Ale jeśli to jest dzień w dzień i służy jako środek wychowawczy tonjyz przesada, znam taka sytuację dwoje dzieci i mama ewidentnie nie umie poradzić sobie z nerwami, wiec ja ja delikatnie upomina i tłumacze ze biciem niczego nie załatwi. Lepiej jak poradzi takiego delikwenta na " koci karnym" i poczeka az się uspokoi ...Ale Wiesz każdy wychowuje po swojemu

Mamy ryzyko... narazi3 jestem załamana a łzy mi zalewają telefon.. dziewczyny ktoś musi przejąć kalendarz.. ja narazie nie mam na to siły i się wyłączam... dziękuję za wszystkie słowa i dziękuję że jesteście ;(

Napisze tylko , że dzidzia dziś pięknie skakala i w dzisiejszych łzach były dzięki niej łzy radości.. powodzenia kochane !!
Kochana, dzisiejsze wiesci sa szokujace, ale postarajcie sie prosze zaczekac, w miare mozliwosci spokojnie, na wyniki Nifty. Pappa nie jest tak bardzo wiarygodnym badaniem, nierzadkie sa przypadki falszywie dodatnie.
Czytalam ze sa osoby, ktore w ogole pomijaja Pappa i od razu placa za badanie wolnego DNA..
Kalendarzem sie teraz nie przejmuj. Ktoras z nas, bardziej ogarnieta, sie tym zajmie. A jesli nawet nie, to nieistotne..
Mocno Cie tule [emoji173]

Bede trzymala kciuki zeby wszystko bylo ok [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] ale wynik Pappa nie jest jeszcze wyrokiem. A dlaczego nifty a nie amniopunkcja? Nify nie wychwytuja translokacji bodajze...
Nifty sa nieinwazyjne dla plodu i z tego co wiem to najb. dokladne badanie obok amniopunkcji, wlasnie wyodrebnionego DNA dziecka. Jak nie moglam spac dzis w nocy, do 4 nad ranem czytalam m. in. mameginekolog, wlasnie na temat badan prenatalnych.

reklama

Zylwia trzymaj się kochana. Mam nadzieję że to fałszywy alarm i z dzieciaczkiem wszystko dobrze.

Do góry