Kochana jestesmy z Toba. Czekamy na wyniki NIFTY. Nie zalamuj sie prosze. Jak wysokie jest to ryzyko?Mamy ryzyko... narazi3 jestem załamana a łzy mi zalewają telefon.. dziewczyny ktoś musi przejąć kalendarz.. ja narazie nie mam na to siły i się wyłączam... dziękuję za wszystkie słowa i dziękuję że jesteście ;(
Napisze tylko , że dzidzia dziś pięknie skakala i w dzisiejszych łzach były dzięki niej łzy radości.. powodzenia kochane !!
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Dzieki, masz racje. Tak bedzie najbezpieczniej [emoji4]Ja musiałam być na czczo, nie mogłam nawet wody się napić. Może Twój lekarz myśli że tabletki załatwią sprawę i zabieg nie będzie potrzebny. Może lepiej nic nie jedz tylko weź coś ze sobą, a na miejscu okaże się na co możesz sobie pozwolić.
Zakladam ze nie ma takiej opcji zwby lyzeczkowanie robic bez narkozy, nawet na nfz, prawda?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bede trzymala kciuki zeby wszystko bylo ok ale wynik Pappa nie jest jeszcze wyrokiem. A dlaczego nifty a nie amniopunkcja? Nify nie wychwytuja translokacji bodajze...Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤
Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤
Kochana, trzymam za Was kciuki musi być dobrze!!
Hej,witajcie:-) jestem tu nowa.Jestem w 8dpt i 2 dni temu w badaniach bety nie było ani śladu.To nasz pierwszy transfer,dwie blastocysty,niby duże i ładne. Już przestałam rozpaczać,czytając forum poczułam,że nas, starających się jest naprawdę bardzo dużo.I że nie zawsze wszystko przychodzi łatwo...To poczucie daje siłę do dalszej walki.W sobotę mam trzecią weryfikację,ale nie liczę już na cud.Już psychicznie przygotowuję się do kolejnego tym razem pojedynczego transferu.Wiecie może ile czasu będę musiała odczekać?
Gdzie się leczycie? Z tego co dziewczyny pisały, to podchodziły od razu w kolejnym cyklu, ja od 2 dc po transferze dostałam antyki, bo miałam jakiś pęcherzyk, który mógłby przeszkadzać, jak je skończę (21 dni) to 2 dni przerwy i dopochowo 11 dni estrofem a później wyznaczenie terminu transferu (w ciągu 5-6 dni) wszystko ma zająć ok. 1,5 miesiąca.
Wiesz raz na pół roku jak ręka poleci , dając delikatnego klapa upominacza to krzywda się nie stanie...jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy... Ale jeśli to jest dzień w dzień i służy jako środek wychowawczy tonjyz przesada, znam taka sytuację dwoje dzieci i mama ewidentnie nie umie poradzić sobie z nerwami, wiec ja ja delikatnie upomina i tłumacze ze biciem niczego nie załatwi. Lepiej jak poradzi takiego delikwenta na " koci karnym" i poczeka az się uspokoi ...Ale Wiesz każdy wychowuje po swojemuOj masz rację i nie wiem jak ona to robi Rozumiem krzyk czy podniesiony głos - to też jest przekaz dla dziecka że czegoś robić nie powinno jednak w moim odczuciu daleka jest droga od krzyku do uderzenia malca
No właśnie i dlatego zastanawia mnie po co je mrozić ... skoro moje świeże ze słabym nasieniem nie są chyba ok a moje mrożone z nasieniem dawcy tez mogą być do D... :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moje mrożone się ładnie zapłodniły. Nie ma reguły.
chlopkers
Kochana, dzisiejsze wiesci sa szokujace, ale postarajcie sie prosze zaczekac, w miare mozliwosci spokojnie, na wyniki Nifty. Pappa nie jest tak bardzo wiarygodnym badaniem, nierzadkie sa przypadki falszywie dodatnie.Mamy ryzyko... narazi3 jestem załamana a łzy mi zalewają telefon.. dziewczyny ktoś musi przejąć kalendarz.. ja narazie nie mam na to siły i się wyłączam... dziękuję za wszystkie słowa i dziękuję że jesteście ;(
Napisze tylko , że dzidzia dziś pięknie skakala i w dzisiejszych łzach były dzięki niej łzy radości.. powodzenia kochane !!
Czytalam ze sa osoby, ktore w ogole pomijaja Pappa i od razu placa za badanie wolnego DNA..
Kalendarzem sie teraz nie przejmuj. Ktoras z nas, bardziej ogarnieta, sie tym zajmie. A jesli nawet nie, to nieistotne..
Mocno Cie tule [emoji173]
chlopkers
Nifty sa nieinwazyjne dla plodu i z tego co wiem to najb. dokladne badanie obok amniopunkcji, wlasnie wyodrebnionego DNA dziecka. Jak nie moglam spac dzis w nocy, do 4 nad ranem czytalam m. in. mameginekolog, wlasnie na temat badan prenatalnych.Bede trzymala kciuki zeby wszystko bylo ok [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] ale wynik Pappa nie jest jeszcze wyrokiem. A dlaczego nifty a nie amniopunkcja? Nify nie wychwytuja translokacji bodajze...
reklama
Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤
Zylwia trzymaj się kochana. Mam nadzieję że to fałszywy alarm i z dzieciaczkiem wszystko dobrze.
Podziel się: