misis188
Fanka BB :)
Kochana zakladajac naczarnieszy scenariusz to oczywiście wracajcie po ten jeden zarodek. W tedy w zależności czy pojdziesz cyklem sztucznym czy naturalnym to bedziesz od okreslonego dc brac leki ( przy cyklu sztucznym) a przy naturalnym jezdzic na monitoring i kilka dni po owulacji transfer. Ja mialam teraz zapladniane mrozone oocyty i jyz wiem dlaczego moj dr nie jest zwolennikien zapladniania mrozonych oocytow. Bardzo kiepsko sie zaplodnily wiec ja proponowalabym Ci podejsc po nowej procedury. Jesli masz jeszcze leki refundowane to koszt znacznie wyzszy nie bedzieJeszcze takie pytanie... jeśli się okaZe ze u mnie tez jest puste jajo lub cpm to mam jeszcze jeden zamrożony zarodek, jak będę chciała po niego wrócić znów procedura wyglada tak samo odnośnie stymulacji? Zastrzyki itd? Myślicie ze jest sens brać ten jeden zarodek skoro teraz miałam podane dwa - czynnik męski i faktycznie może z tego nic nie wyjść ? Mam zamrożone swoje jajka 14 szt przy nasieniu dawcy będzie ok jak moje będą mrożone ? Czy lepsze swiezaki ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom