Czyli co ma być to będzie. Kobiety a mogę zadać Wam pytanie...tylko się nie pogniewajcie...wasza przerwa wynika z pracy drugiej połowy czy braku ochoty na współżycie ?? Zastanawiam się nad tym bo mój m jak nie ma go 4-5 dni to jak wraca to najchętniej by się do mnie dobierał jeszcze w butach i kurtceSpokojnie, u nas było podobnie. Z 26 jajek do blastki dotrwało 10 a teraz jestem w 26 tc. Także nie koniecznie taka abstynencja działa destrukcyjne na plemniki.
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc nigdy nie liczyłam kto wychodzi na +, ale raczej jakoś się to zgrywa Tak czy siak teraz taki maratonik to dobra sprawa - nie mam czasu myśleć o głupotach typu "co by tu jeszcze przebadać"Nie ma nic za darmo stała pensja fajna sprawa tylko za rozsądną ilość godzin
My na początku leczenia już zaznaczalismy ze chcemy iść tam oboje i robaczki będą pobierane w sposób naturalny lekarz nie widział nic przeciwko aczkolwiek się zdziwił...pewnie tylko my takie głupie i Bara Bara w pokoiku robimy powiem szczerze ze dziwnie byłoby mi ze świadomością ze mój m sobie dobrze sam robi...hmm... nie nie to nie dla nas... i u niego by to nie przeszłoTo chyba zależy od "przypadku" - jak ktoś chce iść z osobą towarzyszącą to trzeba to pewno wcześniej zgłosić
JoannaRak
Czyli co ma być to będzie. Kobiety a mogę zadać Wam pytanie...tylko się nie pogniewajcie...wasza przerwa wynika z pracy drugiej połowy czy braku ochoty na współżycie ?? Zastanawiam się nad tym bo mój m jak nie ma go 4-5 dni to jak wraca to najchętniej by się do mnie dobierał jeszcze w butach i kurtce
oj ja tez mam dlugie przerwy a wynika to z braku ochoty (niestety z mojej strony) [emoji19]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
izabella87
Szczerze? To jak ja sie rozkraczam co pare dni przed coraz to nowym lekarzem, ktos mi grzebie, przekluwa jajniki i w ogole, to jakos mi tych panów naszych zupelnie nie zal ze musza isc sami do pokoiku i trafic do kubeczka.
IVF i tak odziera wszystko z intymnosci.
Dokładnie, a dla mnie to przekładanie po punkcji z łóżka na łóżko pacjentki... jak to zobaczyłam...
Brak czasu ma plusy. A Ty chyba lubisz swoją pracę ?? Bo mniecgdybybna taki maraton puścili do przedszkola to po dwóch dniach bym podziękowałaSzczerze mówiąc nigdy nie liczyłam kto wychodzi na +, ale raczej jakoś się to zgrywa Tak czy siak teraz taki maratonik to dobra sprawa - nie mam czasu myśleć o głupotach typu "co by tu jeszcze przebadać"
dżoasia
Szczerze mówiąc u nas to duużo zależy od moich "humorów" i sexy są z reguły wtedy kiedy ja mam ochotę mąż, choc zawsze chętny to chyba szanuje moją zmienność hormonalną i nie naciska kiedy "boli mnie głowa". Ale taka 2miesięczna przerwa jeszcze mi się raczej nie przydarzyłaCzyli co ma być to będzie. Kobiety a mogę zadać Wam pytanie...tylko się nie pogniewajcie...wasza przerwa wynika z pracy drugiej połowy czy braku ochoty na współżycie ?? Zastanawiam się nad tym bo mój m jak nie ma go 4-5 dni to jak wraca to najchętniej by się do mnie dobierał jeszcze w butach i kurtce
Ci Wasi mężowie muszą Was bardzo kochać ze tak cierpliwie czekająoj ja tez mam dlugie przerwy a wynika to z braku ochoty (niestety z mojej strony) [emoji19]
Wiesz dwu miesięczny ból głowy kwalikuje się do leczenia szpitalnego....Tak długo nie dałby się oszukiwaćSzczerze mówiąc u nas to duużo zależy od moich "humorów" i sexy są z reguły wtedy kiedy ja mam ochotę mąż, choc zawsze chętny to chyba szanuje moją zmienność hormonalną i nie naciska kiedy "boli mnie głowa". Ale taka 2miesięczna przerwa jeszcze mi się raczej nie przydarzyła
reklama
dżoasia
Pracę choć naprawdę ciężka to nawet lubię, ale bardziej lubię te moje wariatki, które nawet po poronieniach w pół godziny stawiały mnie do pionu cacaniutkie bestyjki!Brak czasu ma plusy. A Ty chyba lubisz swoją pracę ?? Bo mniecgdybybna taki maraton puścili do przedszkola to po dwóch dniach bym podziękowała
Podziel się: