reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wstyd się przyznać,ale u nas ta przerwa to ponad 2 miesiace...:szok: Takze wariaty same moze miec! Punkcja w piątek to moze dzis ostatnia szansa? Czy to juz za pozno?
Nie ma co kryć, to o wiele za długo... A może nie obraź się, ale mąż sam sobie dopomógł i o tym nie wiesz :-) teraz już chyba za późno, bo to nie będzie nawet pełne dwa dni, żeby się nowe pojawiły... Nikt Wam nie mówił w klinice?

reklama
Nie ma co kryć, to o wiele za długo... A może nie obraź się, ale mąż sam sobie dopomógł i o tym nie wiesz :-) teraz już chyba za późno, bo to nie będzie nawet pełne dwa dni, żeby się nowe pojawiły... Nikt Wam nie mówił w klinice?
Twierdzi,ze sam nic nie dzialal mimo,ze go zachecalam...:p W klinice mowili 2-7 dni. Myślałam,ze dluzsza przerwa nie zaszkodzi. Ale jakos nie zdawalam sobie sprawy,ze juz tyle czasu upłynęło...

Polecam ta masc. Ja uzywalam ja juz w 1.trymestrze, oczywiscie z polecenia lekarza. Mi pomogla praktycznie od razu. Dodatkowo wez jakis probiotyk, sa tez dopochwowe. @dżoasia poleca jeszcze sok z zorawiny, kefir i rozne kiszonki ;)
Do tego kąpiele w rumianku, mycie szarym mydłem i takie tam :)
A kefirem to się chyba @meg86 smarowała i popitalała po chałupie bez majcioszków :D

Dziewczynki głupie pytanie...Przed ivf zalecane jest u meza min.2 dni bez seksu...A u nas ta przerwa byla znacznie...znacznie dłuższa...I wydaje mi się,ze to niedobrze. Bo skoro tyle czasu nic nie bylo to moze te jego plemniki jakies zbzikowane po takiej abstynencji...Czy sadzicie,ze to zaden problem?
Szybciutko zagoń męża do roboty! Za stare nasienie może być złej jakości. Najlepiej mieć tak 3-4dni przerwy.

reklama
Do góry