My podchodziliśmy z nasienia dawcy,więc chyba nie chodzi o plemniki,sama nie wiemMała ilość zarodków to niestety wina słabego nasienia. Bardziej popracujcie w tym kierunku. Tylko plemniki tworzą się przez 72 dni, więc jeżeli stymulacja będzie już za chwilę, to wiele się one nie poprawią. Chyba że suplementujecie m już od dłuższego czasu.
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Odstawiasz wszystko prócz witamin i kwasu foliowego... I za jakiś czas @ przyjdzie samaDziewczyny glupie pytanie. Pierwszy raz jestem na sztucznym cyklu: Jak odstawiam leki to odstawiam normalnie luteine i estrofem? Nie musze z tego estrofemu jakos 'schodzic'?
Never give up
Działaj kochana... bo z tego co pamiętam to Ty miałaś KD? Tak?Dziękuję Wam za ciepłe słowa
Mam do Was pytanie ponieważ doktorek zaproponował rozpoczęcie stymulacji już od nastepnego tulygodnia czy to kurcze nie za wcześnie?tak sobie dzisiaj myślałam że to może ze mną jest coś nie tak że z 4 komorek zostala tylko jedna.
Nawet nie wiem w jakim kierunku się przebadać,a dokladniej co badać,może coś doradzicie? Sama już nie wiem
No sama bylam w szoku,ze az tyle Ale jakos dobrze zareagowałam na stymulacje. Chociaż boje się,ze jak ich tyle jest to moga byc zlej jakosci.Zobaczymy w piątek na punkcji co z tego wyjdzie...O matko kobietki jakie ty masz piękny rekord słyszałam ,ze tylko od 20-30 takie jajeczka i tyle wytwarzają , a tu masz ... No No tylko pozazdrościć
Mieliśmy z nasienia dawcyDziałaj kochana... bo z tego co pamiętam to Ty miałaś KD? Tak?
Never give up
Dziewczyny podziele sie z Wami moim dzisiejszym popołudniem który okazał się strzałem w dziesiątkę. Dziś dopiero zeszły że mnie poniedziałkowe informacje... i wstapila mega sila do dalszej walki.
Chwila zapomienia - muzyka na full, lampka wina i szmatka w ręku..
Każda z nas reaguję inaczej na ból i cierpienie ja jednak potrzebowałam tego o czym dawno zapomniałam ...chwili zapomnenia o całym otaczającym mnie świecie, o walce, zastrzykach, tabletkach itd.....
W końcu mam uśmiech na twarzy
Chwila zapomienia - muzyka na full, lampka wina i szmatka w ręku..
Każda z nas reaguję inaczej na ból i cierpienie ja jednak potrzebowałam tego o czym dawno zapomniałam ...chwili zapomnenia o całym otaczającym mnie świecie, o walce, zastrzykach, tabletkach itd.....
W końcu mam uśmiech na twarzy
Never give up
Oj tak... wychodź z krzaków i mów co u Ciebie@dzoasia co u Ciebie????Coś cicho siedzisz...
Dziewczynki głupie pytanie...Przed ivf zalecane jest u meza min.2 dni bez seksu...A u nas ta przerwa byla znacznie...znacznie dłuższa...I wydaje mi się,ze to niedobrze. Bo skoro tyle czasu nic nie bylo to moze te jego plemniki jakies zbzikowane po takiej abstynencji...Czy sadzicie,ze to zaden problem?
reklama
Tylko zeby Ci zrobili z,antybiogramem. Choc js tak 8 m-cy leczylam sie przed operacja i co rusz nowe g wychodziło. Tak ze nie ma gwarancji ze jak wezniesz lek to bakterie znikna.
Tak, zawsze woziłam ten wymaz do szpitala, wszystko było.
Jesli masz dlugi czas do wizyty w klinice zrob sobie wymaz na wlasna reke u jakiegos zwyklego gina. To wazne zeby wiedziec co sie tam dzieje i moc ewentualnie szybko zadzialac [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pójdę do mojej ginki, ona mi zawsze gratisowo pobierała
Dzięki dziewczyny kochane. Jak nie urok, to sraczka
Podziel się: