reklama
Ja odstawiłam odrazuDziewczyny glupie pytanie. Pierwszy raz jestem na sztucznym cyklu: Jak odstawiam leki to odstawiam normalnie luteine i estrofem? Nie musze z tego estrofemu jakos 'schodzic'?
Mi ostatnio lekarz w szpilatu powiedzial, ze gardnerella jest obecna zawsze tylko wiadomo, ze powinien byc odpowiedni poziom. Moze idz do przychodni i zrob test czy wymaz? Jezeli jest zapalenie to raczej trzeba antybiotyk zastosowac.
Weźmiesz leki bez recepty i będziesz znów walczyć pół roku. Idź szybko na wymaz, żeby wiedzieć z czym walczyć.
Macie laski rację, będę musiała iść
Oki dziekiJa odstawiłam odrazu
Margit2018
Fanka BB :)
Róża nie masz wpływu na to jak to się skonczy ale najważniejsze że twój organizm "łapie" ciąże a to już bardzo dużo. Z całych sił trzymam kciuki żeby beta przyrastała prawidłowopiątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dpt
Evelin83
ja w 3dpt jechałam ponad 9 godzin , wracałam 10 dpt , transfer udany .Pierwszy transfer, siedziałam w domu , uwazalam na siebie i klapa, wiec nie ma regułyJa bym w 10 dpt ztobila bete i bym wiedziala juz jaki jest wynik mnirj wiecej - sluchaj jak nie masz wyjscia to jedz - ogolnie jak masz wyjscie to nie jedz. Rozje sa teorie. Chcesz to dmuchaj na zimne i nie jedz. Czy to pomoze czy zaszkodzi pewnie nikt tego nie wie - kazdy organizm jest inny. 22h todluga podroz - jezeli to ja mialabym decydowac nie jechalabym chyba ze wynik bylby negatywny. Sa ludzie co jezdza i nic sie nie dzieje. Sama musisz podjac decyzje
misis188
Ja zawsze od razu odstawialam wszystkoDziewczyny glupie pytanie. Pierwszy raz jestem na sztucznym cyklu: Jak odstawiam leki to odstawiam normalnie luteine i estrofem? Nie musze z tego estrofemu jakos 'schodzic'?
Kochana jeśli Cię to jakoś ratuje to ja mam puregon i menopurKochane pilnie potrzebny gonal f jesli ktos posiada zbedne opakowanie prosze o kontakt 506904800
misis188
Tylko zeby Ci zrobili z,antybiogramem. Choc js tak 8 m-cy leczylam sie przed operacja i co rusz nowe g wychodziło. Tak ze nie ma gwarancji ze jak wezniesz lek to bakterie znikna.Macie laski rację, będę musiała iść
reklama
Róża nie masz wpływu na to jak to się skonczy ale najważniejsze że twój organizm "łapie" ciąże a to już bardzo dużo. Z całych sił trzymam kciuki żeby beta przyrastała prawidłowo
Podziel się: