reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny glupie pytanie. Pierwszy raz jestem na sztucznym cyklu: Jak odstawiam leki to odstawiam normalnie luteine i estrofem? Nie musze z tego estrofemu jakos 'schodzic'?

reklama
Mi ostatnio lekarz w szpilatu powiedzial, ze gardnerella jest obecna zawsze tylko wiadomo, ze powinien byc odpowiedni poziom. Moze idz do przychodni i zrob test czy wymaz? Jezeli jest zapalenie to raczej trzeba antybiotyk zastosowac.

Weźmiesz leki bez recepty i będziesz znów walczyć pół roku. Idź szybko na wymaz, żeby wiedzieć z czym walczyć.

Macie laski rację, będę musiała iść :(

Ja bym w 10 dpt ztobila bete i bym wiedziala juz jaki jest wynik mnirj wiecej ;) - sluchaj jak nie masz wyjscia to jedz - ogolnie jak masz wyjscie to nie jedz. Rozje sa teorie. Chcesz to dmuchaj na zimne i nie jedz. Czy to pomoze czy zaszkodzi pewnie nikt tego nie wie - kazdy organizm jest inny. 22h todluga podroz - jezeli to ja mialabym decydowac nie jechalabym chyba ze wynik bylby negatywny. Sa ludzie co jezdza i nic sie nie dzieje. Sama musisz podjac decyzje ;)
ja w 3dpt jechałam ponad 9 godzin , wracałam 10 dpt , transfer udany :) .Pierwszy transfer, siedziałam w domu , uwazalam na siebie i klapa, wiec nie ma reguły

reklama
Do góry