reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Wam za ciepłe słowa:)
Mam do Was pytanie ponieważ doktorek zaproponował rozpoczęcie stymulacji już od nastepnego tulygodnia:szok: czy to kurcze nie za wcześnie?tak sobie dzisiaj myślałam że to może ze mną jest coś nie tak że z 4 komorek zostala tylko jedna.
Nawet nie wiem w jakim kierunku się przebadać,a dokladniej co badać,może coś doradzicie? Sama już nie wiem:no:

reklama
W poniedziałek mam usg, jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. Po poniedziałkowej becie 800 coś to był 25dpt myślałam ze lekarz napisze mi ze mam odstawić leki, napisał ze przyrost na dolnej granicy normy i wszystko wyjaśni się w pon na usg. Także czekam jak na ścięcie głowy..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam mocno kciuki i pisz jak będziesz po.

Dziewczyny ja mam pytanie, czy Wam w klinikach robiono jakieś wymazy? Ostatni raz miałam robiony wymaz w listopadzie, ale czuję że chyba znowu mi się jakieś bakterie przypałętały :( jestem załamana, poprzednim razem leczyłam się z infekcji od marca do listopada... a może sobie wkręcam, już sama nie wiem... znacie coś dobrego na infekcje bez recepty? :sad:
Jesli masz dlugi czas do wizyty w klinice zrob sobie wymaz na wlasna reke u jakiegos zwyklego gina. To wazne zeby wiedziec co sie tam dzieje i moc ewentualnie szybko zadzialac [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli masz dlugi czas do wizyty w klinice zrob sobie wymaz na wlasna reke u jakiegos zwyklego gina. To wazne zeby wiedziec co sie tam dzieje i moc ewentualnie szybko zadzialac [emoji4]
Diagnostyka ma punkty gdzie pobieraja wymaz i w tedy nie trzeba placic jeszcze za,wizyte. Tylko trzeba dobrze sprawdzic czy dany punkt pobiera ale na ich stronie to wszystko pisze

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Wam za ciepłe słowa:)
Mam do Was pytanie ponieważ doktorek zaproponował rozpoczęcie stymulacji już od nastepnego tulygodnia:szok: czy to kurcze nie za wcześnie?tak sobie dzisiaj myślałam że to może ze mną jest coś nie tak że z 4 komorek zostala tylko jedna.
Nawet nie wiem w jakim kierunku się przebadać,a dokladniej co badać,może coś doradzicie? Sama już nie wiem:no:

Mała ilość zarodków to niestety wina słabego nasienia. Bardziej popracujcie w tym kierunku. Tylko plemniki tworzą się przez 72 dni, więc jeżeli stymulacja będzie już za chwilę, to wiele się one nie poprawią. Chyba że suplementujecie m już od dłuższego czasu.

Dziewczyny ja mam pytanie, czy Wam w klinikach robiono jakieś wymazy? Ostatni raz miałam robiony wymaz w listopadzie, ale czuję że chyba znowu mi się jakieś bakterie przypałętały :( jestem załamana, poprzednim razem leczyłam się z infekcji od marca do listopada... a może sobie wkręcam, już sama nie wiem... znacie coś dobrego na infekcje bez recepty? :sad:
Mi zawsze pomaga pimafucin ale on jest na receptę, można te globulke stosować w ciąży.

reklama
Do góry