reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To była twoja pierwsza weryfikacja bety? Kochana,a ja mysle,ze jak na 14 dzień nie jest źle ;)kiedyś jedna mądra dziewczyna mi napisała ,ze od małej bety zaczyna się bo dopiero zacznie się rozkrecaco_Otutaj dziewczyny z 13 początkujących maja ciąże :D
Nie była pierwsza. 1-piątek beta 23,05, 9dpt,2-poniedziałek beta 49,5 12dpt, wczoraj lekarz dzwonił i mówił vze jak dzis nie będzie bety koło 100 to mogę się umawiać na wizytę po nieudanym transferze. Dlatego jestem zdołowana bo już sama nie wiem czy ten wynik z dzisiaj jest dobry czy zły.

reklama
Nie była pierwsza. 1-piątek beta 23,05, 9dpt,2-poniedziałek beta 49,5 12dpt, wczoraj lekarz dzwonił i mówił vze jak dzis nie będzie bety koło 100 to mogę się umawiać na wizytę po nieudanym transferze. Dlatego jestem zdołowana bo już sama nie wiem czy ten wynik z dzisiaj jest dobry czy zły.

Nie jest dobry, ale beta rośnie. Różne cuda się zdarzają. Ja na Twoim miejscu dałabym jeszcze szansę kropkowi, nie odstawiała leków i zrobiła jeszcze raz betę.

Ja powiem ci tak kochanao_O myśl pozytywnie ja tez miałam ostatnio betę 18 i po tej 2 kolejne weryfikacje :biggrin2:co prawda u mnie ona nie rosła ,a wręcz spadała :mad: z tego co tylko tutaj wyczytuje jeśli jest beta która mało rosnie to oznaczać może ciaze biochemiczna ,ale nie u wszystkich bo u niektórych z bardzo małych bet rozkręca się po jakimś czasieo_Owiec myśl dobrze, a i ja nie odstawialiśmy leków i za 2 dni poszłabym sprawdzić bete

A ilu dniowy miałaś zarodek? Bo u mnie w 14 dpt 5 dniowego zarodka beta wynosiła prawie 1000.

Dziekuje Ci kochana, do lekarza mam chwile. Zapytam go jutro o ten lek. Teraz plamienia ustały...ale taka silna krew była szokująca. Dzis mój 6tydz 6 doba, rano zarodek miał 8mm a tętno 130. Dziekuje Ci za wszytskie odpowiedzi!
U.mnie to byly takie rzuty. Jak juz niby bylo czysto(patrzac po litinusie ktory wychodził) to zas na nowo. Wszystko bedzie dobrze tylko lez sobie spokojnie:)

reklama
Do góry