Nie jest dobry, ale beta rośnie. Różne cuda się zdarzają. Ja na Twoim miejscu dałabym jeszcze szansę kropkowi, nie odstawiała leków i zrobiła jeszcze raz betę.
Popieram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest dobry, ale beta rośnie. Różne cuda się zdarzają. Ja na Twoim miejscu dałabym jeszcze szansę kropkowi, nie odstawiała leków i zrobiła jeszcze raz betę.
Dziekuje kochana! dla Ciebie tez najlepszosci.Paskudne sa te plamienia :/ tez przez nie przeszlam. Ja mialam krwiaczka kolo szyjki macicy, poplamilam ok tygodnia i przeszlo. Teraz leci 21tc Odpoczywaj i bedzie dobrze
Teraz to w ogóle załamana tym wynikiem bo ja tez miałam 5 dniowy
A kiedy dla Ciebie był 14 dpt?Ja miałam w 14 dpt 53 bete...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie beta rośnie, ja bym sprawdziła za 2 dni.piątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dpt
A no tak .... zapomniałam się to z tego co pamiętam to nas 3 albo 4 a reszta do tego czasu jak już mówiłam na ciężarówki uciekaćOd nowa. Już Ci pisałam że jestem w Twojej majowej drużynie prawdopodobnie
Kochana dziekuje jeszcze raz!U.mnie to byly takie rzuty. Jak juz niby bylo czysto(patrzac po litinusie ktory wychodził) to zas na nowo. Wszystko bedzie dobrze tylko lez sobie spokojnie
Ehh... [emoji17] tule mocno [emoji173]Ja tylko melduję, że zgodnie z zaleceniami kliniki powtórzyłam betę 12dpt. Dalej 0. Więc odstawiam cukierki. Czekam na @, który się już tak w środku kotłasi że zaraz eksploduję.