reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej wszystkim [emoji846]my już w domku, i to we dwoje [emoji5][emoji173]️teraz odliczanie czas zacząć do bety [emoji1]Pani doktor kazała za 2 tygodnie, ale pewnie zrobię wcześniej bo oczywiście nie wytrzymam [emoji28]dziękuje wszystkim za dobre słowo i kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1317]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim [emoji846]my już w domku, i to we trójkę [emoji5][emoji173]️teraz odliczanie czas zacząć do bety [emoji1]Pani doktor kazała za 2 tygodnie, ale pewnie zrobię wcześniej bo oczywiście nie wytrzymam [emoji28]dziękuje wszystkim za dobre słowo i kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1317]

✊✊✊✊✊ za maluszki❤

Hej wszystkim [emoji846]my już w domku, i to we trójkę [emoji5][emoji173]️teraz odliczanie czas zacząć do bety [emoji1]Pani doktor kazała za 2 tygodnie, ale pewnie zrobię wcześniej bo oczywiście nie wytrzymam [emoji28]dziękuje wszystkim za dobre słowo i kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1317]

Super !! ❤ to czekamy do bety :) ✊

Ide dzis na 17.30 :) a mi termin ost wyszedl na 5.10 widocznie leniwca mam :) zobaczymy cos dzis lekarz powie bo ostatnio bylam u takie Pani Doktor ze pozal sie B... teraz ide do tego co mi prowadzic bedzie ciaze i z dobrym sprzetem. mam nadzieje ze kropek nadgoni bo fakt jest taki ze bylam dlugo chora i mam nadzieje ze nie bedzie powiklan u kropka... Sie okaze :)
@shaggy napewno będzie dobrze trzymam kciuki wieczorem przeczytam posty. Trzymaj się ciepło

reklama
Hej wszystkim [emoji846]my już w domku, i to we dwoje [emoji5][emoji173]️teraz odliczanie czas zacząć do bety [emoji1]Pani doktor kazała za 2 tygodnie, ale pewnie zrobię wcześniej bo oczywiście nie wytrzymam [emoji28]dziękuje wszystkim za dobre słowo i kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1317]

Kciuki zaciśnięte z całych sił za waszą trójkę:-) :):-) :)

Do góry