reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie bardzo mam wyjście bo przyjeżdżamy do Polski tylko na 5 tygodni, i tak już wydłuże urlop do granic możliwości. Gdybym mogła to leżałabym w domu i nie wybierała się w żadna podróż :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec decyzja podjeta ;) idz 10dpt zrob bete jak 5 dniowe zarodki masz to bedziesz znala juz wynik czy sie udalo czy nie a jak 3 dniowe to troszke cos ci tez powie. Ja mialam 3 dniowy i w 9dpt mialam bete 14 takze juz wiedzialam ze sie przyjeło.

reklama
Wiec decyzja podjeta ;) idz 10dpt zrob bete jak 5 dniowe zarodki masz to bedziesz znala juz wynik czy sie udalo czy nie a jak 3 dniowe to troszke cos ci tez powie. Ja mialam 3 dniowy i w 9dpt mialam bete 14 takze juz wiedzialam ze sie przyjeło.

Dzięki za radę ;) bety się boję z tego wszystkiego najbardziej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Krk na pewno odpuszczam. Jeszcze dwa razy ostatnio tak mnie tam panie położne potraktowały,że już nawet cienia wątpliwości nie mam,że nie chcę tam wracać. Myślę jedynie czy Wawa czy Katowice.
No panie z krk to naprawde empatia na najwyższym poziomie:rolleyes: szkoda słow, musisz wybrac dobra klinikę bo przy poważnych problemach z plemnikami musi być najlepsze laboratorium, eh szkoda tylko tej stymulacji i tylu komorek ale no cóż....jeżeli wybierzesz novum to koniecznie dr Zamora bo on jest uparty i lubi wygrywać. Na początku specyficzny ale później wyjątkowy. Ale i tak trzymam kciuki żeby sie teraz udało.

Niestety duuuupa....:no2::no2::no2:
Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła:hmm:
Megi no coś ty przynajmniej sobie odpoczniesz, krótki protokól jest super tylko kilka zastrzyków, szybko, uwierz mi miałam kiedyś długi i myślałam że zejdę a krótki to powiem że nawet mnie nie zmęczył.

@shaggy jak tam u ciebie wszystko ok kiedy ty masz termin?
Ide dzis na 17.30 :) a mi termin ost wyszedl na 5.10 widocznie leniwca mam :) zobaczymy cos dzis lekarz powie bo ostatnio bylam u takie Pani Doktor ze pozal sie B... teraz ide do tego co mi prowadzic bedzie ciaze i z dobrym sprzetem. mam nadzieje ze kropek nadgoni bo fakt jest taki ze bylam dlugo chora i mam nadzieje ze nie bedzie powiklan u kropka... Sie okaze :)

reklama
Moze byc ze z kosmowki od storny macicy od dołu, nie przepisał. Miałam te mutacje wczesnoporonne i wyszły dobrze... ehhh ale strach pozostaje.
A masz teraz kiedys wizytę? Ja tez mialam plamienia z, kosmowli i trwaly do 8 tc. Wiem ze się stresujesz bo mnie plamienis tez cholernie stresowaly. Ja mam opakowanie cale tej cyclonsminy i jalbys chciała, a nie masz teraz kiedys wizyty to moge Ci wyslac. Mi to przepisala pani dr jak pietwszy raz byłam z plamieniem ito potem.każdemu ginekologowi mowilam.ze to biore i mowil ze dobrze

Do góry