reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale fajnie :) jesteśmy bardzo bliziutko siebie :) u mnie dziś 9tc i 4 doba a termin porodu mam na 29.09:) hm.. może podczas kolejnej wizyty też dostane jeszcze progesteron a jakie teraz masz dawki? ja z progesteronu mam jedynie 2x1 luteinę:)
@Barburka ja mam 1 progesteronu 200mg raz tylko dziennie więc biorę koło 16 bo wtedy idę na przerwę i oczywiście spać 2 godzinki. Jak zdrówko u ciebie.

Niestety duuuupa....:no2::no2::no2:
Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła:hmm:

Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła:hmm:
Kochana ja osobiscie mialam 2 razy dlugi protolok i mialam tylko po 3 oocyty mimo ze bylo duzo komorek. 3 razy mialam krotki prorokol i za pierwszym razem 15 oocytow, za drugim 30 a za,trzecim 10 bo balismy sie hiperki i zakezalo mi na transferze swiezaka bo tak to bym miala jeszcze jednen dzien dłużej stymulacje i tych oocytow byloby więcej tak ze nic sie nie martw.

Nie martw się na razie i nie dołuj...
To teraz warto zmienić plan działania i pójść za słowami lekarza i może okazać się efekt skuteczny. Pierwsze podejście to zawsze jest jednak duża niepewnością bo lekarz nie wie jak zareagujesz na leki. A przy drugim już jest troszkę prościej... także głowa do góry!!!! Będzie dobrze ‍♀️

reklama
Do góry