reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale fajnie :) jesteśmy bardzo bliziutko siebie :) u mnie dziś 9tc i 4 doba a termin porodu mam na 29.09:) hm.. może podczas kolejnej wizyty też dostane jeszcze progesteron a jakie teraz masz dawki? ja z progesteronu mam jedynie 2x1 luteinę:)
@Barburka ja mam 1 progesteronu 200mg raz tylko dziennie więc biorę koło 16 bo wtedy idę na przerwę i oczywiście spać 2 godzinki. Jak zdrówko u ciebie.

Niestety duuuupa....:no2::no2::no2:
Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła:hmm:

Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła:hmm:
Kochana ja osobiscie mialam 2 razy dlugi protolok i mialam tylko po 3 oocyty mimo ze bylo duzo komorek. 3 razy mialam krotki prorokol i za pierwszym razem 15 oocytow, za drugim 30 a za,trzecim 10 bo balismy sie hiperki i zakezalo mi na transferze swiezaka bo tak to bym miala jeszcze jednen dzien dłużej stymulacje i tych oocytow byloby więcej tak ze nic sie nie martw.

Nie martw się na razie i nie dołuj...
To teraz warto zmienić plan działania i pójść za słowami lekarza i może okazać się efekt skuteczny. Pierwsze podejście to zawsze jest jednak duża niepewnością bo lekarz nie wie jak zareagujesz na leki. A przy drugim już jest troszkę prościej... także głowa do góry!!!! Będzie dobrze ‍♀️

reklama
Do góry