Teoretycznie byłam badana i nie było krwiaka. Cała noc żywa czerwona krew. POjechalam rano znów do lekarza, czysto zarodek jest, tętno jest, znów urósł. Leze na L4.Kochana bardzo dobrze ze pojechałas. Ja mysle ze to byl krwiak. Lez caly czas, wstawaj tylko do wc. Jestes na l4? Jesli nie to idz po zwolnienie i lez caly czas
reklama
No to dwa głębokie wdechy i odpoczywaj.Ja tez plamiłam,później chwile krwawiłam,znów plamiłam i tez wypadł mi skrzep. Potem plamienie utrzymywało się jeszcze dość długo,a było wynikiem małego krwiaka. Teraz mam 12tc i moja córcia już dobrze zadomowiła się w brzuchu [emoji4] Głowa do góry i nie schizuj [emoji4]
Dziekuje kochana, ehhh jesteście prawdziwymi Skarbami. Niestety to ogólnie stresuje krwawienie. Lekarz mowi ze jak nie ma skurczy trzeba leżeć.
Doris30:-)
Fanka BB :)
@shaggy wszystko ok dostałam jeszcze progesteron do 16 tygodnia. Z jej obliczeń wynika że jestem w 9tc+5 dni. Tak szybko serduszko wczoraj bilo że pierwszy raz się popłakałam ze wzruszenia. Pani doktor bardzo miła troszkę popytala i na 28.09 mam termin porodu. Dziewczyny wszystkim życzę miłego dnia, będę was czytać ale dopiero po pracy a w kwietniu zacznę się więcej udzielać bo będę miała urlop. Buziaki@Doris30:-) I jak po badaniu ?
Kobietki którym nie udało się po ICIS mam do Was pytanie. Co lekarz Wam powiedział żebyście teraz zrobili? Mi dal listę badań genetycznych ale np nic na poprawę jakości męża armii
U
użytkowniczka v
Gość
Jeszcze dwa razy ostatnio tak mnie tam panie położne potraktowały,że już nawet cienia wątpliwości nie mam,że nie chcę tam wracać.trochę za wcześnie ten test, głowa do góry, a jakby nie daj Boże nie wyszło, to spotykamy sie w warszawie- krk już odpuść. Po tym czarnym poniedziałku, powinna pójść lawina pozytywnych bet no bo przecież kliniki z czegoś biorą te statystyki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wkoncu odpisalas bo juz sie martwilam ta cisza!Ciesze sie ze wszystko ok i Twoje martwienie sie bylo bezpodstawne Tylko sie oszczedzaj!@shaggy wszystko ok dostałam jeszcze progesteron do 16 tygodnia. Z jej obliczeń wynika że jestem w 9tc+5 dni. Tak szybko serduszko wczoraj bilo że pierwszy raz się popłakałam ze wzruszenia. Pani doktor bardzo miła troszkę popytala i na 28.09 mam termin porodu. Dziewczyny wszystkim życzę miłego dnia, będę was czytać ale dopiero po pracy a w kwietniu zacznę się więcej udzielać bo będę miała urlop. Buziaki
Igła to igła s niektóre zastrzyki są strasznie piekące tak jak ten genopetyl Daily czy coś takiego Ale damy radę co nas nie zabije to wzmocniJa na pobraniu krwi nigdy nie patrzę, głowa w bok i nie ma mnie jeśli to Cię pocieszy to te igły do brzucha są zupełnie inne, cieńsze i krótsze przy dobrej wprawie można zrobić tak, że się nawet nie czuje tego wkłucia. Ale te zastrzyki to się robi jak w jakimś transie, ja wtedy na trochę odżyłam, wstąpiła we mnie nowa nadzieja... a teraz znowu dno i 3 metry mułu.
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Ja bym w 10 dpt ztobila bete i bym wiedziala juz jaki jest wynik mnirj wiecej - sluchaj jak nie masz wyjscia to jedz - ogolnie jak masz wyjscie to nie jedz. Rozje sa teorie. Chcesz to dmuchaj na zimne i nie jedz. Czy to pomoze czy zaszkodzi pewnie nikt tego nie wie - kazdy organizm jest inny. 22h todluga podroz - jezeli to ja mialabym decydowac nie jechalabym chyba ze wynik bylby negatywny. Sa ludzie co jezdza i nic sie nie dzieje. Sama musisz podjac decyzje
Nie bardzo mam wyjście bo przyjeżdżamy do Polski tylko na 5 tygodni, i tak już wydłuże urlop do granic możliwości. Gdybym mogła to leżałabym w domu i nie wybierała się w żadna podróż
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli zbiera się ekipa majowa a czas rzeczywiście się ciagnue, ja zdecydowanie wwole jak się coś dzieje niż siedzieć tak jak teraz na tzw ."poczekalni"Kochana ja jak liczylam to przez dlugi protokol tez gdzies w maju mi wszystko wypadnie. Ale mimo wszystko chcialabym juz zaczynac. Niech daja te igly. Byle sie cos dzialo. Chociaz dla mnie od igiel gorsze sa antyki. Przez miesiac sie czuje okropnie. Jakbym miala chorobe morska:/
reklama
misis188
Fanka BB :)
KOCHANE MIŁEGO DNIA!! CUDOWNYCH WIDOKOW❤ @Megi1985@ ZA PIEKNA BETĘ!❤ @malena100 PRZYTUL MALUSZKA NA 9 MIESIECY
I NASZ RODZYNKU KOCHANY @dami . JA CIĄGLE LICZĘ NA CUD
I NASZ RODZYNKU KOCHANY @dami . JA CIĄGLE LICZĘ NA CUD
Podziel się: