Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test. Oczywiście biel po oczach aż razi. Wiem,że jeszcze nic nie jest przesądzone,bo to 7 dpt, ale jakoś tak straciłam nadzieję. Miłego dnia dla wszystkich!
Głowa do góry, jeszcze nie wszystko przesądzone :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test. Oczywiście biel po oczach aż razi. Wiem,że jeszcze nic nie jest przesądzone,bo to 7 dpt, ale jakoś tak straciłam nadzieję. Miłego dnia dla wszystkich!
Ja chciałam Ci wczoraj poprawić na 30.09 bo 31 nierealny@zylwia jesli mogłabyś w chwili wolnej proszę o poprawienie mojej daty porodu na 29.09 teraz spojrzałam a chyba wprowadziłam wcześniej w błąd trzymam kciuki za same dobre informacje dzisiaj i życzę wszystkim cieplej środy
No cos Ty!! Jest czas!!!! Trzymam kciuki mocno. Nie trac nadziei!Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test. Oczywiście biel po oczach aż razi. Wiem,że jeszcze nic nie jest przesądzone,bo to 7 dpt, ale jakoś tak straciłam nadzieję. Miłego dnia dla wszystkich!
@Murawa, ja tez mysle ze skoncze na hashi, anty-TPO wyszly jak z kosmosu a TSH 1.5 a wiec trxeba caly panel zrobic!
No właśnie to mniej więcej powiedział mi ten lekarz na ust że samo tej I ft3 ft4 to nie wszystko ja też miałam tsh 1,9...
Najgorsze jest to że od razu powinnyśmy mieć to zlecone bo z hashi bez tabsow nie ma szans na utrzymanie ciąży
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero wieczorem podgladam Wiec poczekamy ale dzieki ❤@monik91 @walczaca o szczescie @shaggy kciuki za wasze maluszki niech zdrowo rosną ❤❤❤
@Megi1985@ za bete !! Niech zaowocuje piękna, zdrowa ciąża :* ❤
@malena100 zaciskaj mocno nogi !! niech Twój kropek zostanie z Tobą na najbliższe 9 miesięcy!
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* ❤