reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ryczymy wszystkie...czuję jakby miał odejść ktoś bardzo mi bliski..... przywiązałam się tutaj do Was wszystkich i brakuje mi wpisów naszego rodzynka Damiego:( @asinka89 jesteśmy z Wami...

Dziewczyny u Asi na szczescie jest mama, moje serce peka na tysiace kawalkow. Pomodlcie sie dzisiaj za damiego [emoji120] Pisze to i rycze ... [emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.

No to dwa głębokie wdechy i odpoczywaj.Ja tez plamiłam,później chwile krwawiłam,znów plamiłam i tez wypadł mi skrzep. Potem plamienie utrzymywało się jeszcze dość długo,a było wynikiem małego krwiaka. Teraz mam 12tc i moja córcia już dobrze zadomowiła się w brzuchu [emoji4] Głowa do góry i nie schizuj [emoji4]

Dziewczyny u Asi na szczescie jest mama, moje serce peka na tysiace kawalkow. Pomodlcie sie dzisiaj za damiego [emoji120] Pisze to i rycze ... [emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cale szczescie ze ma bliska osobe kolo siebie... bardzo sie o nia martwie, jak ona sobie z tym poradzi...

A wczesniej nie mialas usg? Czy mialas i tez nie bylo widac ?

Do dzuewczyny co wlasnie plami- ja plamie od 2 tyg wieczorem zawsze i zawsze przy tym mam.bole brzucha i to duuze czasem. Zawsze szlam potem na wizyte na usg i lekarz zawsze umywał rece - stwierdzeniem " moze tak byc " przyczyny brak. No ja podejrzewam.u siebie pusty pecherzyk bo 24dpt nie bylo zarodka jeszcze a te bole i plamienia to ja mysle ze u mnie nic dobrego nie swiadcza. W sumie kazdy organizm jest inny. Wiem tyle jak przestalas krwawic to nie poronilas bo bys krwawila juz caly czas.tak mysle.
Wcześniej bylam 23dpt lekarz widział tylko pęcherzyk, tez się balam pustego jaja. Moja prowadząca mnie opieprzyla, ze za wcześnie poszlam na wizytę. 33dpt biło juz serduszko

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.
Poloz sie i wypocznij [emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tyyyyy ,Ty, Ty, Tyyyy Staaaara mówisz...30 lat mowisz...A co ja mam począć że swoimi 37 LATAMI HMMMM?? :p
Tez nie chcialam sie nic odzywac jak przeczytalam o tej 30sto letniej starosci [emoji6] ale przyznam ze mnie mocno wcielo [emoji6]

Tez nie chcialam sie nic odzywac jak przeczytalam o tej 30sto letniej starosci [emoji6] ale przyznam ze mnie mocno wcielo [emoji6]

Wiek to tylko cyfry tak naprawdę liczy się jak się czujemy w swoim ciele.Znam dziewczyny 20 letnie które wyglądają gorzej nie dbają o siebie ja będę mieć 30 w grudniu i jestem dumna z tego.Teraz w ciąży wiadomo odpuściłam trochę ale wiem że jak synuś przyjdzie na świat będę fit zdrowa mamuska pełna energii.

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test. Oczywiście biel po oczach aż razi. Wiem,że jeszcze nic nie jest przesądzone,bo to 7 dpt, ale jakoś tak straciłam nadzieję. Miłego dnia dla wszystkich!

Do góry