reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

no to ja zaczynam dzisiaj, u Nas wszystko dobrze, bąbel ma już prawie 4cm, ciągle skakał, machał rączkami, wiercił się, piękny widok i oczywiście mocne serduszko :-) Pani Doktor znalazła też pozostałości po krwiaku obok niego i dlatego miałam te krwawienia na początku :-) jak wrócę do domu to zrobię zdjęcie! Dziewczynki walczcie z całych sił każdego dnia :-)
Super informacje!!! :-D

reklama
Dzisiejsza beta a zarazem ostatnia przed wizytą usg dzielnie rosnie 16 dpt [emoji4]
1519729341-f3e7f1510e0176d0-aaaaaa.png

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny widok dla mych oczu :D:D:D

Spodziewać sie najgorszego?
Broń Boże! Żadnych czarnych myśli! :-) wiele z Nas miało krwawienia, nagle... Jeśli nie masz skurczy i bólu to nie stresuj się zbędnie, bo to nic nie da. Jedź na izbę przyjęć, niech zrobią Ci usg :-) ja już tu nie raz pisałam, między 6 a 8 tygodniem, ze trzy razy krwawiłam mocno i w tym okresie miałam ciągłe plamienia. Dzisiaj dopiero, a jestem w 10tygodniu ginekolog znalazła pozostałości po krwiaku, który jest obok Bąbla :-) i jak on rósł to go uszkodził i zaczął się opróżniać :-)

Myślałam Że lekarz napisze mi ze mam odstawić leki po wczorajszej informacji o mojej becie, on ciagle wierzy hmmm, zastanawiam się czy któraś z nas miała bete na dolnej granicy normy i wyszła z tego cało :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja cało nie wyszłam, ale do końca walczyłam i wierzyłam... Trwało to miesiąc, ale wiem, że zrobiłam co mogłam...

Prosilabym dziewczyny te ktore maja w brzuszkach dzidziusie moze cos doradzicie dzis moj 26 dpt - bylam 24 dpt na usg nie bylo widac zarodka jeszcze. Czy nie myslicie ze powinien sie juz pojawic - jak bylo u was ?? Bardzo sie martwie.
33dpt u mnie

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Spodziewać sie najgorszego?
Summer, ja bym nie jechała chyba nigdzie. Poczekaj, aż krwawienie się uspokoi, leż plackiem, nałykaj się nospy, magnezu i jak masz to relanium. Jak będziesz się ruszać i dodatkowo przy usg jak będą "gmerać" to może to być gorsze dla Maleństwa. Jak nie masz skurczy, nic Cię nie boli, to w szitalu chyba nic innego nie będą w stanie zrobić...

Do góry