reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ratunku! Leżałam sobie spałam a tu czysta żywa krew, poleciało jej sporo. Nagle przestały bolec piersi z minuty na minute. Nic mnie nie boli. Co robić???

Ja dokładnie 6t3dc dostałam krwawienia. Nic mnie nie bolało, nie było skurczy. Pojechałam na wizytę do lekarza następnego dnia (akurat planowo tak miałam ją mieć), bo nie miałam jak i nie chciałam jechać do położonego najbliżej szpitala. Okazało się,że Maleństwo miało się dobrze, a krwawienie pojawiło się nie wiadomo skąd.
Spróbuj wziąć mimo wszystko nospe, ewentualnie relanium jeśli masz. Pojedź na IP jeśli to Cię uspokoi. Mam nadzieję,że skończy się tak jak u części z forumowych dziewczyn czyli szczęśliwie.

Ja dokładnie 6t3dc dostałam krwawienia. Nic mnie nie bolało, nie było skurczy. Pojechałam na wizytę do lekarza następnego dnia (akurat planowo tak miałam ją mieć), bo nie miałam jak i nie chciałam jechać do położonego najbliżej szpitala. Okazało się,że Maleństwo miało się dobrze, a krwawienie pojawiło się nie wiadomo skąd.
Spróbuj wziąć mimo wszystko nospe, ewentualnie relanium jeśli masz. Pojedź na IP jeśli to Cię uspokoi. Mam nadzieję,że skończy się tak jak u części z forumowych dziewczyn czyli szczęśliwie.
Dziekuje, jakoś mi zimno teraz. Jezu tak sie martwię skąd nagle takie bezobjawowy wypływ krwi? Wczoraj na usg wszystko było super. I ten brak boli piersi. Myślisz ze jest jeszcze szansa?

Dziekuje, jakoś mi zimno teraz. Jezu tak sie martwię skąd nagle takie bezobjawowy wypływ krwi? Wczoraj na usg wszystko było super. I ten brak boli piersi. Myślisz ze jest jeszcze szansa?

Myślę,że najgorszym objawem byłyby teraz skurcze i bóle. Jeśli ich nie ma to prawdopodobieństwo,że dzieje się coś bardzo złego jest dużo mniejsze. Wiem, że takie przeżycie powoduje straszny strach.
Planujesz jechać do szpitala czy czekasz narazie?

Myślę,że najgorszym objawem byłyby teraz skurcze i bóle. Jeśli ich nie ma to prawdopodobieństwo,że dzieje się coś bardzo złego jest dużo mniejsze. Wiem, że takie przeżycie powoduje straszny strach.
Planujesz jechać do szpitala czy czekasz narazie?
Wlasnie sie zastanawiam, martwię sie ze ten piersi nagle przestały bolec. Tak z minuty na minute? Boje sie starsznie tam jechać

reklama
Do góry