reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
To wiązanie warto robić, bo u Nas przez niski wynik inaczej podeszlismy do kolejnej procedury i tak jak nie było blastki, tak teraz mamy jedną na zimowisku a druga jest w brzuszku już 10 tygodni :-)Jezeli defragmentacja to to samo co chromatyna to znalazlam ze robil.
Wiazanie z kwasem dopisuje do badan.
Przykro mi ale słabo rosnąca beta nie wróży nic dobrego.... wiem to z własnego doświadczenia jednak powtórz badanie a najlepiej udaj się do lekarza. Na tym etapie usg powinno dużo wyjaśnić211 w 18dpt
53 w 13 dpt
I 34 w 11 dpt
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Super podejście [emoji4] ja tak miałam najpiękniejszy prezent pod choinkę dostałam 13.12.2017[emoji7]Czarnego poniedziałku cześć dalsza moja beta
< 0.100 mlU/ml . Cyc do przodu , głowa do góry i dalej do przodu. Dopiero poczatek roku - jeszcze zdążymy sprawić sobie najpiekniejszy podarek pod choinkę.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Komorki nk oprocz tego ze wystepuja w krwi to sa tez w macicy. A streching to zadrapanie czyli uaktywnienie ukladu immunologicznego aby skupil sie na jego szybkim zagojeniu niestety pobudzony ukladimmunologiczny namnaza limfocyty i tym samym komorki nk ktore niszcza zarodek i daja zupelnie odwrotny skutek jaki mial przyniesc streching czyli brak mozliwosci zagniezdzenia. To tak lopatologicznie wyjasnioneO matko jakie to wszystko pogmatwaneskad ty masz ta siedze bo ja jestem taka zielona w tym
gosia321
Tak to to samoJezeli defragmentacja to to samo co chromatyna to znalazlam ze robil.
Wiazanie z kwasem dopisuje do badan.
gosia321
No wlasnie na sztucznymGosia a Ty chcesz na naturalnym podchodzić? Może ze względu na odległość sztuczny?
Ale szczerze powiedziawszy nie mam pojecia jak to wyglada bo nigdy nie mialam okazji podejsc do crio
JoannaRak
Tak kochana 6 transferów ostatni skończył sie beta 18 ale to może być spowodowane zastrzykiem lekarz sam nie może stwierdzić czemu tak się stało i co byli przyczynę bety czy ciza czy zastrzyk niestety nie mogę zadzwonić do kliniki oni nic mi nie powiedzą bo trzeba brać spotkanie ,ale oczywiście na te spotkanie czeka się miesiąc wiec będę cierpliwie czekac na ten kwiecień do Pasnika jade już w marcu na początku zobaczę co on mi zaproponuje
No to czekamy na relacje z wizyty u Pasnika, wspanialy lekarz. Ja pojechalam zaraz po ostatnim poronieniu i 19 jade po konsultacje i plan dzialania!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
E, to na sztucznym nie ma kontroli pęcherzykaNo wlasnie na sztucznym
Ja miałam tylko 2 wizyty przed transferem - pierwszą w 3dc a drugą w 12dc, ustalenie transferu i tyle Z endo nie było problemu, ostatecznie podgonił je accofil i potem był transfer.
Myślę, że i u Ciebie 2 wizyty wystarczą
reklama
No wlasnie na sztucznym
Ale szczerze powiedziawszy nie mam pojecia jak to wyglada bo nigdy nie mialam okazji podejsc do crio
Kochana ja teraz będę podchodzić na sztucznym, dostałam antyki na 21 dni bo miałam jeszcze jakiś pęcherzyk w jajniku, pózniej 2 dni przerwy i 11 dni estrofem dopochwowo, potem wizyta z wyznaczeniem terminu transferu, ponoć w ciągu 5-6 dni, dostanę pewnie na ten czas jeszcz luteinę. Jakby nie było tego pęcherzyka to podejrzewam, że od razu dostałabym Estrofem. Żadnych monitoringów jak widzisz w planie nie ma, nawet mi to na rękę.
Podziel się: