reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z tego co pamietam to bylam tylko raz. No i oczywiscie w dniu transferu. Mysle ze nie byloby problemu, przeciez oni maja swiadomosc ze takie dojazdy nie zawsze sa mozliwe. Nawet weryfikacje po transferze mozna zrobic osobiscie albo na telefon z lekarzem.

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

dokladnie, ja mialam wizyte w pierwszych dniach cyklu a potem dopiero na transfer.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Estrofem dopochwowo??? Pierwsze slysze. Na pewno dobrze to zapamietalas. Ja zawsze go lykalam

Tak, dopytywałam się, bo mam doustne :-) :) na 100% dopochwowo. I co najlepsze lekarz powiedzial, że bez względu na to czy się pojawi krwawienie czy nie :rolleyes:

Super czyli jakbym teraz bez okresu pojechala pk leki to moze uda mi sie poprzestac na 1 wizycie przed transferem

Mi kazali być 1-2 dzień cyklu na tej pierwszej wizycie, wyraźnie mi doktorka podkreślała, że jak się zacznie krwawienie. Ale nie wiem czy to ma aż takie znaczenie :confused:

Tak [emoji3] i udalo sie przy pierwszym transferze wiec moge smialo powiedziec ze jestem nega szczesciara

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Mam nadzieję ze i u nas sie uda i bede szczęśliwa mama 2 bąbelkow ;) ale juz sie nie nastawiam bo jak sie nastawialam teraz to rozczarowanie było jak odroczyl

A jaka masz bete? ja bylam w 20dpt 5 dniowego i pecherzyk byl z zarysem zarodka. Troszke ciężka sprawa... Ale nawet pecherzyka nie bylo czy tylko zarodka brak ?
Pecherzyk byl bete w 23 dpt mialam 8300 a poszlam.na usg w sobote to beta miala na pewno juz ponad 10 tys. Byl pecherzyk z zarysem.cialka zulyego ale zarodka brak

Jest parka [emoji178][emoji170]
Marzenia się spełniają dlatego dziewczyny którym się tym razem nie udało NIE PODDAWAJCIE SIĘ, wiara czyni cuda! Za wszystkie Was trzymam kciuki! [emoji110][emoji110][emoji123][emoji120]
Gratki [emoji16][emoji173][emoji173] Cudownie

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest parka [emoji178][emoji170]
Marzenia się spełniają dlatego dziewczyny którym się tym razem nie udało NIE PODDAWAJCIE SIĘ, wiara czyni cuda! Za wszystkie Was trzymam kciuki! [emoji110][emoji110][emoji123][emoji120]
Super tak jak u mnie [emoji4] ja nie marzyłam o parce było mi wszystko jedno ale jak się okazało że będzie parka to taki ekstra dodatek do naszego marzenia byl[emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry