reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
Przykro mi kochana :( :*

reklama
Dziękuję dziewczyny.
Niby się spodziewałam po sikaczach, ale zawsze jest odrobina nadziei z tyłu głowy i boli ostateczność tej informacji. Boli, że beta przy dwóch zarodkach nawet nie drgnęła.

Jak będziecie miały dziewczyny chwilę wolną proszę napiszcie co powinnam teraz zrobić w sensie badań. Co byście radziły i zrobiły na moim miejscu.
Mam endometriozę III stopnia, laparoskopia rok temu. AMH przed stymulacją 1,83.
Poza podstawowymi badaniami miałam pakiet na trombofilię (wyszło pai1 i mthfr) i histeroskopię.
Ponotuję to wszystko i przemyślę.
Umow sie do Pasnika i on zleci ci co trzeba

Kuzwa takiego poniedzialku nie bylo tu juz dawno mialo byc tak pieknie a jest dupa
Kochane tule was wszystkie mocno. Wyplaczcie sie wykrzyczcie wypijcie zapalcie. Ale za pare dni podniescie glowe do gory piers do przodu i dzialamy dalej. Po kazdej burzy wychodzi slonce ;)

Ja już po .
Dziewczyny warto walczyć .
Moje maluszki pięknie rosną i są zdrowe , niesrety tak fikały że nie udało się wszystkiego powierzyć. Powtórka 6.03.
Największe zaskoczenie , że mamy dwóch chłopców [emoji16] zaskoczenie bo mój mąż "robi " dziewczynki [emoji16][emoji23]
Wszystkie zakupione różowe ciuszki będą musiały znaleźć nową właścicielkę .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa ale super wiadomosci ;)
Hehe jednak nie ubierzesz brzdacow w rozowe spiochy ;)

Dziewczynom,którym nie udało się dzisiaj uzyskać wysokich bet i wszystkim tym,które dzielnie walczą na naszym babskim forum przesyłam zdjęcie mojej córci [emoji4] Zdrowa zuch dziewczyna rosnie[emoji4] i może rozgoni chmury,które zebrały się dzisiaj.
Ściskam!
1519660476-b3ee6ae2235d2993-aaaaaa.jpeg
Ale cudna :) ❤❤

reklama
Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowo otuchy, które popłynely w moim kierunku i dziewczyn dla których ten poniedziałek jednak okazał się mało szczęśliwy...jesteście kochane i płynie od Was moc do dalszej walki...
Dziewczyny ja już otworzyłam whisky i cole i zaczynam moczyć dzioba... i myśleć nad nowym planem...
Tule Was dziewczyny mocno.... @Agniecha1508 @olgaaa1987 @Kurcia @izabella87 @Justyska90 ❤❤❤❤
Mam nadzieję że nie pominęłam żadnej z Was :*
I tak jak zaczęłam śledzić to forum to nie byłam w stanie uwierzyć że kiedyś się polapie która z Was to która i jaką ma za sobą historię... A jednak... forum uzależnia i wy też... dajecie moc którą trudno znaleźć w najbliższym otoczeniu, mimo że pewnie większość z nas ma wśród siebie ludzi których kocha z wzajemnością... jednak nikt nas nie zrozumie tak dobrze, kto sam nie przeszedł tej drogi.
Ale poemat walnelam.... :p
Kochana swieta racja :) jesli ktos nie przechodzi tego co my - to chociaz bardzo wspolczuje to tak na prawde nie potrafii zrozumiec jaka to wyboista droga, pelna lez i zalu... Piekne w tym forum jest to ze umiemy sie cieszyc szczesciem innych, choc w nas samych czesto jest smutek po ktorejs z kolei porazce. Czyjes szczescie i radosc z pozytywnej bety nie jest dla nas powodem do zazdrosci (jak juz to pozytywnej) ale daje nadzieje na to ze my tez sie kiedys doczekamy, tylko musimy walczyc i sie nie poddawac :):):)

Do góry