RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dziewczynki, także tule i całuje Każdą betującą dzisiaj! :-* następnym razem MUSI się udać, trzeba wierzyć, dalej kroczyć do celu! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko ok tylko ten ropny naciek coś nie bardzo... hmmm Może już jakis stan zapalny się robił...? Co na to Twoja dr?
Ja transfer miałam 8.01 i trzydniowy był zarodek.Zarodek podany był jeden i zrobił nam niespodziankę i się podzielił teraz są dwie kruszynkiGratuluje Piekne tak zobaczyc dwa istotki i teraz oby wszystko szlo w dobra stronę. a kiefy mialas transfer i ilu dniowe malenstwa byly ?
Ja bylam na sztucznym i w sumie lepiej bo do kiniki mialam prawie 200 km i ciezko byloby upilnowac owu itdTak kochana właśnie teraz będę szykowana do sztucznego cyklu jak wystąpi @To od 2 dnia estrofem i wizyta między 10 a 12 dniem I idziemy na sztucznym a Ty na jakim miałaś transfer ?
Przykro mi kochana tule mocno :*Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*
Anetka a powiedz mi ile razy przed transferem jezdzilas do Gdanska? Zastanawiamsie czy w Olsztynie nie poszukac gina ktory bedzie mi sprawdzal endo i pecherzyk a do Gdanska jechac tylko na transfer. Ale ciekawe czy tak sie zgodzaJa bylam na sztucznym i w sumie lepiej bo do kiniki mialam prawie 200 km i ciezko byloby upilnowac owu itd
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
A jaka masz bete? ja bylam w 20dpt 5 dniowego i pecherzyk byl z zarysem zarodka. Troszke ciężka sprawa... Ale nawet pecherzyka nie bylo czy tylko zarodka brak ?
I na tym sztucznym udało sie i masz ta dwojeczke tak ? Za którym razem sie udało?Ja bylam na sztucznym i w sumie lepiej bo do kiniki mialam prawie 200 km i ciezko byloby upilnowac owu itd
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Dobrze jest zrobic i to i to. Jesli w immunologi wyjda podwyzszone komorkk nk to musisz odczekac po histeroskopii bo streching ktory robia podczas histeroskopi uaktywni jeszcze bardziej dzialanie ukladu immunologicznegoTo ogólnie co jest lepiej zrobić ta histeroskopia czy immunologie? Bo ja zapisałam się pierwszy na immunologie czy to złe?
Niestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!