reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czarny poniedziałek ciąg dalszy; ( niestety transferu nie będzie co się okazało nie ma pęcherzyka dominującego okazało się że caly czas jeden na drugi nachodzil i pokazywał sie jeden ;( endometrium też zmalalo cykl bez owulacji ;((( a plan taki od dzisiaj primolur nor 2×1 okres i od 2 dnia estrofem i cykl sztuczny wizyta między 10 a 12 dniem mi będzie wszystko dobrze transfer pod koniec marca i lekarz powiedział abyśmy wzięli dwa i tak zrobię wezmę dwa bąbelki; ) nie powiem bo lzy poleciały jak sie dowiedziałam że lipa ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło; )
A moze lepiej na sztucznym cyklu podejsc? Rozmawialas o tym z lekarzem?

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
Kurza twarz... należało dziś odwołać wszystkie możliwe wizyty...:crazy:
Racja,ja jak poczytałam że dzisiaj jest taka "plaga"złych bet odrazu odechciało mi się mojej(a już dzwoniłam dzisiaj i dopytywałam ile będę czekała na wynik)na spokojnie zaczekam do środy,bardzo ale to bardzo mi przykro że te dzisiejsze wyniki są takie a nie inne:-( :(:-( :(:-( :(

Dziekuje[emoji173]
W moim przypadku wolalabym, zeby odbylo sie to bez zabiegu, bo niestety w mojej klinice, w przypadku lyzeczkowania, trzeba odczekac az 3 cykle przed kolejnym transferem. A bardzo bysmy chcieli wrocic po mrozaczki jak najszybciej. Ale zobaczymy czy zareaguje na leki, decyzje i tak podejmie moj gin.
Dziekuje Ci jeszcze raz za info [emoji9]
Dla mnie to wazne ze na spokojnie bede mogla wrocic od pon do pracy. W domu mam zdecydowanie za duzo czasu na glupie mysli, pomimo uplywajacego czasu coraz gorzej sobie radze z zaistniala sytuacja.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie jest to 3 miesiące, ale jak po zabiegu dostaniesz @ w miarę w terminie i nie będzie żadnych przeciwwskazań, to potem w następnym cyklu możesz podchodzić. Ja tak miałam :)

Racja,ja jak poczytałam że dzisiaj jest taka "plaga"złych bet odrazu odechciało mi się mojej(a już dzwoniłam dzisiaj i dopytywałam ile będę czekała na wynik)na spokojnie zaczekam do środy,bardzo ale to bardzo mi przykro że te dzisiejsze wyniki są takie a nie inne:-( :(:-( :(:-( :(
Dobrze ze nie masz jej @Megi1985@ dzisiaj... w takim razie wróżymy Ci powodzenie! :) :*

reklama
Do góry