reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję dziewczyny.
Niby się spodziewałam po sikaczach, ale zawsze jest odrobina nadziei z tyłu głowy i boli ostateczność tej informacji. Boli, że beta przy dwóch zarodkach nawet nie drgnęła.

Jak będziecie miały dziewczyny chwilę wolną proszę napiszcie co powinnam teraz zrobić w sensie badań. Co byście radziły i zrobiły na moim miejscu.
Mam endometriozę III stopnia, laparoskopia rok temu. AMH przed stymulacją 1,83.
Poza podstawowymi badaniami miałam pakiet na trombofilię (wyszło pai1 i mthfr) i histeroskopię.
Ponotuję to wszystko i przemyślę.

reklama
Mam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
:( pechowy ten poniedzialek:( tulę

A nie da sie tego za jednym razem zrobić? Histeroskopia pozwoli ocenić czy tam wszystko w srodku jest na swoim miejscu

no wlasnie ja myslalam aby robic razem biopsje NK i histero ale tutaj wyczytalam ze histero robicie na poczatku cyklu a Nk na koncu. Czy histero musi byc na poczatku cyklu???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no wlasnie ja myslalam aby robic razem biopsje NK i histero ale tutaj wyczytalam ze histero robicie na poczatku cyklu a Nk na koncu. Czy histero musi byc na poczatku cyklu???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialsm razem z laparoskopia po badaniu droznosci jajowodow gdzie wyszlo ze sa nie drozne i ja musialam byc przed owulacja zeby w ciazy czasem nie byc

Dziękuję dziewczyny.
Niby się spodziewałam po sikaczach, ale zawsze jest odrobina nadziei z tyłu głowy i boli ostateczność tej informacji. Boli, że beta przy dwóch zarodkach nawet nie drgnęła.

Jak będziecie miały dziewczyny chwilę wolną proszę napiszcie co powinnam teraz zrobić w sensie badań. Co byście radziły i zrobiły na moim miejscu.
Mam endometriozę III stopnia, laparoskopia rok temu. AMH przed stymulacją 1,83.
Poza podstawowymi badaniami miałam pakiet na trombofilię (wyszło pai1 i mthfr) i histeroskopię.
Ponotuję to wszystko i przemyślę.
Kurciu ta endomenda jest pod kontrolą tj. Jest wyciszona? Ile masz lat?

reklama
Do góry