walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ehh.. sypią się kiepskie informacje :-( Strasznie mi przykroNiestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh.. sypią się kiepskie informacje :-( Strasznie mi przykroNiestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
Moj tez bral orthomol przez ok rok . Wyniki sie mega poprawily. Do niego lekarka dal vit c 2000mg , vit d3 i coq10 200mg. Ja dodatkowo kupilam aminokwas lizyna . Ktora bralismy razem przez ok 5 miesiacyMój bierze Othomol fertil plus i powiem ,ze ma takie parcie na sex,ze tragedia dopiero zaczął wiec moze tez poczytaj o tym leku
Bardzo mi przykro Kurciu [emoji29] badz dzielna [emoji173]Mam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
Co za dzien ;( bardzo mi przykro;( badz dzielna!Mam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
Tulę Cię z całych siłMam wyniki.
bhcg <0,1.
To moze ja jeszcze sie usmiechne do Ciebie Zylwia o dopisanie do kalendarza . 16.08.2018 termin porodu. Aga06. dziekuje z goryOczywiście, że dopisze kochana do kalendarza ! zgłaszajcie się dziewuszki !
LICZBA MIEJSC NIE JEST OGRANICZONA !
Dziękuje bardzo za pomoc Mamy liste badan ktore musimy wykonać w czerwcu. Ale wolałam się jeszcze poradzić tutaj, jako że macie większe doświadczenie niż ja w tym wszystkim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurciu przykro mi jak nie wiem co, smutne to wszystko. Pocieszające to że to dopiero drugi transfer. No cóż trzeba pchać ten głaz dalej.Mam wyniki.
bhcg <0,1.
O nie... Ku.źwa co za beznadziejny dzień.. Tulę Cię mocno! Kochana walcz dalej!! Jesteś silną babką i wiem że spełnisz swoje marzenie :-*Mam wyniki.
bhcg <0,1.
Czyli myslisz ,ze lepiej przed biopsja zrobić jeszcze ta histeroskopie?