reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie js tez jestem zielona z tego wszystkiego:realmad: moja gin skierowala mnie najpierw na biopsje jak teraz się nie uda:mad:ale ja oczywiście najpierw zrobię immunologie potem biopsje i podejdę jak to się nie uda to ja już sama nie wiem gdzie szukać hmmm bo biopsja to coś podobnego chyba do histeroskopii? Czy znowu się mylę??
Histeriskopie tez mozesz zrobić

Cześć dziewczyny, czytam was od jakiegoś czasu ale piszę po raz pierwszy. Do naszej pierwszej próby jeszcze 5 miesięcy, zbieramy fundusze i organizujemy wolne w pracy (mieszkamy za granica a in vitro chcemy wykonac w polsce). Ze mna jest wszystko w pożadku, tak powiedział lekarz, problem leży po stronie męża. Słaba jakość nasienia. Zastanawia mnie tylko czy mój lekarz nie podszedł do tematu zbyt lekceważaco. Po usg i badaniach krwi stwierdził że wszystko jest dobrze i skoro nasienie męża jest słabe to nie trzeba się już bardziej zagłębiać w badanie mnie. Co o tym myślicie? Powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania? Wiem że 5 miesięcy to dużo czasu ale ja żyję już tylko tym.

Trzymam kciuki za wysokie bety! ;)
Witaj.
A jakie badania miałaś wykonywane? Zawsze możesz wykonać jakieś badania żeby być przygotowaną na różne ewentualności. Choćby mieć czas na uregulowanie tak błahych spraw jak tarczyca czy coś :)

Hej. Kobietki , a ja jeszcze w kolejce :wściekła/y: , quwa stoje od 2 godzin. Ale nie ma tego złego jeszcze z godzinkę pozyje marzeniami. Rano nie wytrymalam i zrbi£am sikacza - nawet dwa - oczywiscie negatyw. Wiec mysle ze beta to tylko przykra formalność i Stefan nie polubił mamusi. No cóż z 3 m-ce odpoczynku i walka od nowa. Trzymajta sie , które jeszcze i do wieczornego wirtualnego winka.

Hej. Kobietki , a ja jeszcze w kolejce :wściekła/y: , quwa stoje od 2 godzin. Ale nie ma tego złego jeszcze z godzinkę pozyje marzeniami. Rano nie wytrymalam i zrbi£am sikacza - nawet dwa - oczywiscie negatyw. Wiec mysle ze beta to tylko przykra formalność i Stefan nie polubił mamusi. No cóż z 3 m-ce odpoczynku i walka od nowa. Trzymajta sie , które jeszcze i do wieczornego wirtualnego winka.

Kochana. Trzeba mieć nadzieję! Czekamy na wyniki. Może Cię Stefan zaskoczy!!!
A macie mrozaki?

Witaj.
A jakie badania miałaś wykonywane? Zawsze możesz wykonać jakieś badania żeby być przygotowaną na różne ewentualności. Choćby mieć czas na uregulowanie tak błahych spraw jak tarczyca czy coś :)

Usg jajników, badania hormonalne i cytologie. Wydawalo mi się że będzie tego więcej. Czyli wpisuje tarczyce na liste badan, dzieki :)

reklama
@Agniecha1508 mniejmy nadzieję, że nie będziesz musiała pić z nami wieczorem, ale jeśli.... to w grupie i wypić zawsze lepiej niż w samotności... :*

Do góry