misis188
Fanka BB :)
A gdzie sie leczycie wogole?Usg jajników, badania hormonalne i cytologie. Wydawalo mi się że będzie tego więcej. Czyli wpisuje tarczyce na liste badan, dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie sie leczycie wogole?Usg jajników, badania hormonalne i cytologie. Wydawalo mi się że będzie tego więcej. Czyli wpisuje tarczyce na liste badan, dzieki
A gdzie sie leczycie wogole?
A myslisz ,ze u Pasnika zrobię to lub gdzies obok??A nie da sie tego za jednym razem zrobić? Histeroskopia pozwoli ocenić czy tam wszystko w srodku jest na swoim miejscu
Histeroskopię najlepiej szukać w klinikach niepłodności, ewentualnie w szpitalach.A myslisz ,ze u Pasnika zrobię to lub gdzies obok??
Histero w narkozie. Nic się nie bój. Nie boli. Lepiej usunąć polipa i na spokojnie podejść. Ważne, że piękne komóreczki rosną. Poczekają na Ciebie.Mial byc dzień dobrych wiadomości,a tu jakos nie wychodzi poki co...U mnie tez bez szalu. Prawdopodobnie punkcja w piatek,ale transfer odroczony Lekarka boi się,zeby nie bylo hiperstymulacji. Mam 16 pęcherzyków. I jeszcze histeroskopie musze zrobić,bo podejrzewa polipa w endometrium,jesli dobrze zrozumiałam. Wykoncze sie od tego czekania!
A co do histeroskopi to to sie robi pod narkoza? Jeśli nie to czy nie boli? A skoro komórki bede miala zamrożone to transfer musi być w jakims dniu cyklu?
@Gotart endometrium musi być gotowe.. i to jest najważniejsze.Mial byc dzień dobrych wiadomości,a tu jakos nie wychodzi poki co...U mnie tez bez szalu. Prawdopodobnie punkcja w piatek,ale transfer odroczony Lekarka boi się,zeby nie bylo hiperstymulacji. Mam 16 pęcherzyków. I jeszcze histeroskopie musze zrobić,bo podejrzewa polipa w endometrium,jesli dobrze zrozumiałam. Wykoncze sie od tego czekania!
A co do histeroskopi to to sie robi pod narkoza? Jeśli nie to czy nie boli? A skoro komórki bede miala zamrożone to transfer musi być w jakims dniu cyklu?
Kochana Pasnik jest immunologiem a nie ginekologiem. Do histeroskopii na pewno musisz miec badanie czystosci pochwy i nie możesz miec zadnych bakterii. Zeby zrobic na NFZ histeriskopie to musialabys miec skierowanie a prywatnie to juz szukac gdzies w okolicach Łodzi. Ja nie mieszkam w Łodzi ani nigdzie w okolicy wiec sie nie orientuje ale poszperaj na internecie to moze cos znajdziesz tylko koszt histeroskopii prywatnie moze nawet do 2 tys zl dojscA myslisz ,ze u Pasnika zrobię to lub gdzies obok??
Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*