reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jeszcze dodam, że na Allegro zamówiłam testy za 1zł chyba 12 testów i to one wykryły tą jasną kreseczkę a nie test bobo ( Bobo wyszedł pozytywny dopiero po 12dpt ) ;););)
Jak Ty mnie pocieszasz!!

Az sie zastanawiam czy nie podjechac wieczorem do szpitala na bete i miec to juz z glowy...
A nie dowiedziec sie jutro w pracy i nie moc sie na niczym skupic...
Ale chyba nie opuszcze mojej poniedzialkowej DreamTeam.

Jak Ty mnie pocieszasz!!

Az sie zastanawiam czy nie podjechac wieczorem do szpitala na bete i miec to juz z glowy...
Bo Ci bardzo kibicuję przecież ;) Dasz radę do jutra masz doborowe towarzystwo na poniedziałek to się proszę nie wyłamywać heh :-D

Jak Ty mnie pocieszasz!!

Poczekaj ... W kupie zawsze raźniej :-) :) A tak jak napisała Aga najwyżej będziemy pić wszystkie jutro razem wirtualne wino ... i topic smutki. Ale wierzę że nie będzie tak....

Poczekaj ... W kupie zawsze raźniej :-) :) A tak jak napisała Aga najwyżej będziemy pić wszystkie jutro razem wirtualne wino ... i topic smutki. Ale wierzę że nie będzie tak....
Czekam czekam. :) oby tylko wyniki byly jutro szybko.
Baby tam sie juz na mnie dziwnie patrza jak zawsze prosze bete na cito. Jakbym conajmniej miala umrzec za godzine ;)

reklama
Do góry