reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jeszcze dodam, że na Allegro zamówiłam testy za 1zł chyba 12 testów i to one wykryły tą jasną kreseczkę a nie test bobo ( Bobo wyszedł pozytywny dopiero po 12dpt ) ;););)
Jak Ty mnie pocieszasz!!

Az sie zastanawiam czy nie podjechac wieczorem do szpitala na bete i miec to juz z glowy...
A nie dowiedziec sie jutro w pracy i nie moc sie na niczym skupic...
Ale chyba nie opuszcze mojej poniedzialkowej DreamTeam.

Jak Ty mnie pocieszasz!!

Az sie zastanawiam czy nie podjechac wieczorem do szpitala na bete i miec to juz z glowy...
Bo Ci bardzo kibicuję przecież ;) Dasz radę do jutra masz doborowe towarzystwo na poniedziałek to się proszę nie wyłamywać heh :-D

Jak Ty mnie pocieszasz!!

Poczekaj ... W kupie zawsze raźniej :-) :) A tak jak napisała Aga najwyżej będziemy pić wszystkie jutro razem wirtualne wino ... i topic smutki. Ale wierzę że nie będzie tak....

Poczekaj ... W kupie zawsze raźniej :-) :) A tak jak napisała Aga najwyżej będziemy pić wszystkie jutro razem wirtualne wino ... i topic smutki. Ale wierzę że nie będzie tak....
Czekam czekam. :) oby tylko wyniki byly jutro szybko.
Baby tam sie juz na mnie dziwnie patrza jak zawsze prosze bete na cito. Jakbym conajmniej miala umrzec za godzine ;)

reklama
Do góry