reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
nie jest to nie wiadomo jaka silna @ ale w koncu cos wiecej, oj nie wiem czy tak szybko wroce. troche musze sie podleczyc!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale jak bedziesz sie leczyc to ten czas szybciej leci. Moze obejdzie sie bez szczepien, wystarcza jakies leki, intralipid.

@Kurcia @olgaaa1987 @Never give up no i ja @Agniecha1508 - juto beta , a dzis laba i marzenia ( sikanca nie robilam ) DZIEWUCHY MOJE , życzę Wam jutro - tego samego co sobie. Dziś mykam z m@łżowina mą i zarodeczkiem Stefanem ( może tam w brzuszku jeszcze jest) na pyszne lody , do kina poprostu przed siebie aby z dala od domu.Dziołchy co ma być to bedzie - nie dajmy się zwariować. Trzymajta sie ciepło i jutro sie "widzimy" wieczorem po betach na wirtualnej lampce winka. Kogoś pominełam z betą na jutro ? :wink: kciukasy ;)

Dziękuję wam bardzo ale to bardzo i mam ważne pytanie czy ja moge isc na basen popływać bo znajomi dzisiaj ida jak myślicie??? Proszę o szybka odpowiedź doradzicie ????

reklama
Dziękuję wam bardzo ale to bardzo i mam ważne pytanie czy ja moge isc na basen popływać bo znajomi dzisiaj ida jak myślicie??? Proszę o szybka odpowiedź doradzicie ????
Szczerze to ja odradzam... po pierwsze zimno i grozi Ci przeziębienie. A po drugie basen to jest miejsce bakterii a lepiej abyś tam na dole nic nie złapała przed transferem .

Do góry