reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej wszystkim! :-)
Trzymam za was kciuki i doskonale rozumiem ! Ja akurat leczę się w PAN klinice w Niemczech. Jestem po pierwszym transferze 2 blastocyst (21.02.) - krotki protokół poprzedzony 3 tygodniami zażywania antykoncepcji. Czas dłuży mi się niemiłosiernie! Mamy z mężem wrażanie, że minął już co najmniej tydzień, a to dopiero 4. dpt. W dzień transferu złapało mnie dodatkowo przeziębienie :-/ pierwsze od roku... Akurat teraz! Ale może to niczego nie przesądza... Mam nadzieję. Pozdrawiam serdecznie! :-)

reklama
Witam wszystkie. Od dnia transferu biorę luteine i estrofem dopochwowo oraz luteine podjezykowo. Czy wy tez bierzecie i jesli tak to jak długo sie przyjmuje? Az do stwierdzenia ciąży. Lekarz rozpisal mi do dziś a kolejna wizyte mam w czwartek. I nie wiem czy mam sobie dalej to dawkowac a wszystko wskazuje ze transfer sie udal:)

Witam wszystkie. Od dnia transferu biorę luteine i estrofem dopochwowo oraz luteine podjezykowo. Czy wy tez bierzecie i jesli tak to jak długo sie przyjmuje? Az do stwierdzenia ciąży. Lekarz rozpisal mi do dziś a kolejna wizyte mam w czwartek. I nie wiem czy mam sobie dalej to dawkowac a wszystko wskazuje ze transfer sie udal:)

Bierz dalej jak do tej pory.
Czyżby sikacz poszedł w ruch?:)

Bierz bierz dalej dokladnie tak samo. Schodzi sie z tego dopiero w ktoryms tam tygodniu ciazy.
Ile jestes dni po transferze? Jaka mialas bete?

reklama
Wróciliśmy z tego basenu i szczerze czuje ze żyje poplywalam trochę i poszliśmy na saunę ale tylko postać nie siedzialam tylko stałam i powiem wam ze naprawde czuje ze żyje zakwasy są hehe ;)

Do góry