Poczekaj na mnie jakieś dwa miesiące...to będzie mi raźniej a nie tak całkiem sama...nie jest to nie wiadomo jaka silna @ ale w koncu cos wiecej, oj nie wiem czy tak szybko wroce. troche musze sie podleczyc!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziękuję wam bardzo ale to bardzo i mam ważne pytanie czy ja moge isc na basen popływać bo znajomi dzisiaj ida jak myślicie??? Proszę o szybka odpowiedź doradzicie ????[/QUOTE
Mozesz i tak ci zanim podadza zdrsynfekuja chodzi o to by bakterii nie nabrac moze unikaj sauny
Szczescie1986
Fanka BB :)
Jedz śmiałoKobietki mam jeszcze pytanie - betę robimy nadczo czy mozna wciagnac jajeczniczkę kto pyta nie błądzi
misis188
Przylaczamy sie z kciukasami@Kurcia @olgaaa1987 @Never give up no i ja @Agniecha1508 - juto beta , a dzis laba i marzenia ( sikanca nie robilam ) DZIEWUCHY MOJE , życzę Wam jutro - tego samego co sobie. Dziś mykam z m@łżowina mą i zarodeczkiem Stefanem ( może tam w brzuszku jeszcze jest) na pyszne lody , do kina poprostu przed siebie aby z dala od domu.Dziołchy co ma być to bedzie - nie dajmy się zwariować. Trzymajta sie ciepło i jutro sie "widzimy" wieczorem po betach na wirtualnej lampce winka. Kogoś pominełam z betą na jutro ? kciukasy
Lekarz napisał ze mogę jechać wiec czekamy juz pod basenem na znajomych jak ma się udac to sie uda przestaje już uważać na siebie bo czym bardziej uważam tym jest gorzej A na saunę to nie będę wchodziła masz rację ze tam tak t jest już mega dużo bakteri
Maryanka
Spokojnie nic straconego jeszcze, ja przy becie ponad 70 miałam cień cienia na teście. Kochana będzie dobrze!!!Ja mam testy niby od 10... bete zrobie jutro. Zobaczymy.
Łudze sie ze beta mi nie przenika do siuskowSpokojnie nic straconego jeszcze, ja przy becie ponad 70 miałam cień cienia na teście. Kochana będzie dobrze!!!
reklama
DziękujęJa miałam crio na cyklu naturalnym tylko raz, transfer wypadł 24 dc więc spokojnie. Dziewczyny mają w różnych dniach cyklu, bo i owulacje różnie wypadają. I naprawdę nie ma w tym nic dziwnego i nie jest to powodem do zmartwień. Sprobuj spokojniej podejść do wszystkiego, wyluzować się i skupić na pozytywnych rzeczach (wiem, że łatwo napisać).
Podziel się: