reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kurcia @olgaaa1987 @Never give up no i ja @Agniecha1508 - juto beta , a dzis laba i marzenia ( sikanca nie robilam ) DZIEWUCHY MOJE , życzę Wam jutro - tego samego co sobie. Dziś mykam z m@łżowina mą i zarodeczkiem Stefanem ( może tam w brzuszku jeszcze jest) na pyszne lody , do kina poprostu przed siebie aby z dala od domu.Dziołchy co ma być to bedzie - nie dajmy się zwariować. Trzymajta sie ciepło i jutro sie "widzimy" wieczorem po betach na wirtualnej lampce winka. Kogoś pominełam z betą na jutro ? :wink: kciukasy ;)
Przylaczamy sie z kciukasami✊✊✊✊✊

Niestety na basenie mozna nabawic się przykrych bakterii, grzybicy pochwy a tego nie zdezynfekuja tak ze odradzan

Lekarz napisał ze mogę jechać wiec czekamy juz pod basenem na znajomych ;) jak ma się udac to sie uda przestaje już uważać na siebie bo czym bardziej uważam tym jest gorzej ;) A na saunę to nie będę wchodziła masz rację ze tam tak t jest już mega dużo bakteri

reklama
Ja miałam crio na cyklu naturalnym tylko raz, transfer wypadł 24 dc więc spokojnie. Dziewczyny mają w różnych dniach cyklu, bo i owulacje różnie wypadają. I naprawdę nie ma w tym nic dziwnego i nie jest to powodem do zmartwień. Sprobuj spokojniej podejść do wszystkiego, wyluzować się i skupić na pozytywnych rzeczach (wiem, że łatwo napisać).
Dziękuję

Do góry