reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej nie ogarniam juz tego wszystkiego 15dzien cyklu owulacji nadal brak jutro wizyta i nie wiem jak to będzie niby każe się nie martwić i ze mam byc spokojna tak moze byc ale boje sis ze ta owulacja za późno przyjdzie i wtedy kiedy będzie ten transfer w którym dniu mialyscie transfer na cyklu naturalnym ???

Ja miałam crio na cyklu naturalnym tylko raz, transfer wypadł 24 dc więc spokojnie. Dziewczyny mają w różnych dniach cyklu, bo i owulacje różnie wypadają. I naprawdę nie ma w tym nic dziwnego i nie jest to powodem do zmartwień. Sprobuj spokojniej podejść do wszystkiego, wyluzować się i skupić na pozytywnych rzeczach (wiem, że łatwo napisać).

Hej nie ogarniam juz tego wszystkiego 15dzien cyklu owulacji nadal brak jutro wizyta i nie wiem jak to będzie niby każe się nie martwić i ze mam byc spokojna tak moze byc ale boje sis ze ta owulacja za późno przyjdzie i wtedy kiedy będzie ten transfer w którym dniu mialyscie transfer na cyklu naturalnym ???
Ja mialam.na naruralnym i tez owulacja sie spozniala zamiast miec owulacje 24 ! mialam 26-28 a lek na pekniecie dostalam tez 24 stycznia a transfer mialam 31 az. Nie stresuj sie lekarze wiedza co robic. Spozniona owulacja to nic strasznego wazne aby pecherzyk rosl ladnie i dadza lek na pekniecie ;)

Kochana ja przy cyklach 28 dniowych oeulacje mialam w okolicach 16, 17 dnia

reklama
@Kurcia... biel wizyta na teście powoduje dużo łez i nerwów ale jeszcze cień nadzieji warto mieć . Dlatego ja jeśli dojdzie go transferu wykonam taką samą taktykę jak za drugim razem...test w dniu bety a wcześniej będę żyła w pięknym śnie ze jestem w ciąży;)
Dziewczyny melduję się ze witaminki oficjalnie zaczynamy brać .... mój m nawet wczoraj minimalnej ilości alkoholu odmówił :) chyba dorósł do leczenia :D ale nie szalejemyz ilością witamin i troche mieszam, dastaje 1×1 profertil i 1×2 fertimen Plus. Wykorzystujemy Stare zapasy bo świeże leki jeszcze nie przyszły. Umówiliśmy się też do lekarza na koniec marca i wtedy zobaczymy jaki doktorek na plan na nas:-D powiem Wam że nie mogę się doczekać ....Ale boję się pierwszej wbitej igły w moje sadełko :D

Do góry