reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcia u mnie podobnie .... staram sie nie przejmować testy mam z czułością od 20. Jutro z rana jade na bete co ma być to będzie. Jakoś oswoiłam sie z tą sytuacją, choć wiem że jutro będzie ryk do wieczora :)

Kurcia u mnie podobnie .... staram sie nie przejmować testy mam z czułością od 20. Jutro z rana jade na bete co ma być to będzie. Jakoś oswoiłam sie z tą sytuacją, choć wiem że jutro będzie ryk do wieczora :)
Jest nas cztery na jutro... miejmy nadzieję że jednak nam się uda... jak nie to będziemy płakać sobie wszystkie cztery do rękawa...

Hej nie ogarniam juz tego wszystkiego 15dzien cyklu owulacji nadal brak jutro wizyta i nie wiem jak to będzie niby każe się nie martwić i ze mam byc spokojna tak moze byc ale boje sis ze ta owulacja za późno przyjdzie i wtedy kiedy będzie ten transfer w którym dniu mialyscie transfer na cyklu naturalnym ???

reklama
Do góry