reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wizyta po 01.03:/ beta rośnie niby prawidłowo ale dolne granice normy :/ progesteron mam ciagle w normie

IZA - moge wiedziec jak sie czujesz ? Mam niestett to samo takie bole czasem- caly dzien potrafi by super a na wieczor zlapac taki bol jajnika jakby tylko ze u mnie dochodza jeszcze plamirnia nie duze takie plamki na papierze krwi zywej lub brazowej, bylam z tym w klinice ale powiedzial gin -tak moze byc i tyle kazal brac nospe wiecej nie da sie zrobic. To moj 24 dpt i tez wczoraj bylam u gin w klinice i nie widac jeszcze zarodka jest pecherzyk cialko zolte - kazal byc za tydzien powiedzial ze to moze byc za wczesnie moze albo zarodek sie nie rozwinie ;/ martwi mnie to troche dlatego pytam jak ty sie czujesz bo jestesmt w podobnych dniach po transferze i chcialabym wiedziec czy u ciebie juz widac zarodek. Ja mialam in vitro z mrozonego 3 dniowego. Dodam ze beta u mnie akurat idzie ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Izabella87
IZA - moge wiedziec jak sie czujesz ? Mam niestett to samo takie bole czasem- caly dzien potrafi by super a na wieczor zlapac taki bol jajnika jakby tylko ze u mnie dochodza jeszcze plamirnia nie duze takie plamki na papierze krwi zywej lub brazowej, bylam z tym w klinice ale powiedzial gin -tak moze byc i tyle kazal brac nospe wiecej nie da sie zrobic. To moj 24 dpt i tez wczoraj bylam u gin w klinice i nie widac jeszcze zarodka jest pecherzyk cialko zolte - kazal byc za tydzien powiedzial ze to moze byc za wczesnie moze albo zarodek sie nie rozwinie ;/ martwi mnie to troche dlatego pytam jak ty sie czujesz bo jestesmt w podobnych dniach po transferze i chcialabym wiedziec czy u ciebie juz widac zarodek. Ja mialam in vitro z mrozonego 3 dniowego. Dodam ze beta u mnie akurat idzie ok.

Do góry