reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po prostu trafiłam na jego zły dzień, to jest pewne ;) ja teraz czekam na początek cyklu i będę się umawiać. Idziemy prawie łeb w łeb :-D Daj znać co zdecydowałaś z tą kurczliwością,ja zbadać pewnie zbadam, może akurat u mnie nie jest duża.

A jakiej klasy bedziesz miala teraz transferowany zarodek?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez dam zbadac, badanie 200zl kosTuje,bo pytalam dzisiaj. Ja w piatek popoludniu odstawilam leki i we wtorek skoro swit juz dostalam @. Beta w tym 10dc urosla do 5, wiec cos sie tam zadzialo. Moze zaszkodZil tez stres, bo mialam 4dpt spiecie z tesciowa i sie bardzo zdenerwowalam i caly czas myslalam o tym.teraz mam w planach lezec i niczym sie nie stresowac i bede brac nospe od transferu, jak lekarz zezwoli. Bo z tego co pamietam po tym udanym bralam.

Ja odstawiłam w środę, to jeszcze sobie poczekam ;) u mnie niestety nic się nie zadziało :( ale ja ogólnie już od punkcji źle się czułam, bolał mnie brzuch, przy I weryfikacji mówiłam doktorce że mnie pobolewa i mi nie poradziła, żeby nospe wziąć :no: dopiero jak mnie zaczęło porządnie boleć, to koleżanka mi poradziła, żebym wzièła, telefon do kliniki to potwierdził, więc ja mam zamiar dokładnie tak jak Ty zajadać się nospą :-D trzymam mocno kciuki, żeby marzec był dla nas szczęśliwy ✊✊✊

Ja odstawiłam w środę, to jeszcze sobie poczekam ;) u mnie niestety nic się nie zadziało :( ale ja ogólnie już od punkcji źle się czułam, bolał mnie brzuch, przy I weryfikacji mówiłam doktorce że mnie pobolewa i mi nie poradziła, żeby nospe wziąć :no: dopiero jak mnie zaczęło porządnie boleć, to koleżanka mi poradziła, żebym wzièła, telefon do kliniki to potwierdził, więc ja mam zamiar dokładnie tak jak Ty zajadać się nospą :-D trzymam mocno kciuki, żeby marzec był dla nas szczęśliwy [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja mialam udany transfer 5.03.2016 roku i mam nadzieje, ze teraz tez marzec okaze sie szczesliwy.oby nam sie udalo[emoji1307]i w listopadzie sie na porodowce spotkamy[emoji16]

Ja mam jakąś inną klasyfikację, bo ja mam 3 cyferki. Wiem tyle, że jeden już wyłaził z otoczki, ale który będą chcieli podawać, to się okaże.

Ja jeszcze ta stara klasyfikacja sie posluguje. Ja mam jeszcze 423 i 323. Moglismy teraz 2transferowqc,ale jednak zdecydowalismy sie na 1,zeby jeszcze zostal jeden ,jakby sie nie powiodlo.

Bobas machał rączkami... to musiało być niesamowite :laugh2: bardzo gratuluję :laugh2:

Dziewczyny, ja czytałam że Wit E na własną rękę nie powinno się brać, że może ona prowadzić nawet do nowotworów :shocked2: ja biorę to co mi moja endo-gin zleciła, czyli Wit D, prewenit intensiv i prenatal uno.
Ja brałam m.in Wit E przed transferem i miesiąc po, ponieważ jak wytłumaczyła mi moja lekarka to komórki oraz zarodki nie lubią wolnych rodnikow, dlatego brałam właśnie suple. Nie wiem na ile w tym prawdy, ale komórek miałam bardzo dużo dobrej jakości, a też udało się teraz.

reklama
Ja jeszcze ta stara klasyfikacja sie posluguje. Ja mam jeszcze 423 i 323. Moglismy teraz 2transferowqc,ale jednak zdecydowalismy sie na 1,zeby jeszcze zostal jeden ,jakby sie nie powiodlo.

Ja mam 532 i też 323 :-D dwóch nie chcę, też wolę jednego zostawić.

Do góry