reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem po wizycie ,przygotowujemy sie do kolejnego criotransferu z zarodkiem 4bc.przed transferem mam miec badanie kurczliwosci macicy.miala ktoras to badanie i ten wlew dozylny przed?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Badania nie miałam, ale pytałam mojej lekarki czy warto wziąć kroplówkę (tractocile) właśnie na zmniejszenie wariactw macicy. Powiedziała, że nie zaszkodzi, a może pomóc, więc przy tych wszystkich wydatkach te 900zł to było mi jedno

reklama
Transfer możesz mieć gdzie tam chcesz a leczenie immuno możesz zorganizować w PL. Fakt - jeśli chodzi o wlewy to musiałabyś się pospinać i przyjechać, ale dziewczyny z różnych krajów latają na wizyty/transfery, więc choć trudne, to niemożliwe to to nie jest. Ale jeśli inne leki to wykupujesz w PL i bierzesz na miejscu :)

No wlasnie duzo organizacji ale laski udalo mi sie na maxa wykorzystac moj pobyt na oboz w Polsce. I na dodatek jeszcze mi z pracy wyklad w Krakowie dolozyli, a wiec zamiast spotkania w Wawie jest opcja w Krakowie.
Ktos moze chetny???
Co do wizyt u lekarza to 19 marca ide do Pasnika obgadac wyniki co mam a one nie sa za rozowe, nastepnego dnia jade do Bydgoszczy spotkac sie z Lukaszczukiem obgadac plan dalszych staran, choc moze to za szybko nie byc!! @zylwia, mozesz mnie dopisac jak tak nalegasz [emoji12]

A jeszcze przed wyjazdem mam tu lekarza, narzekam duzo na lokalnycj lekarzy bo sa do dupy krotko mowiac i teraz znalazlam nowego ktory patrzy na pacjenta jako calosc, podobno jest zarabisty. Licze ze on tez mi pomoze z tymi wynikami!!! A wiec duzo sie dzieje a ja ciesze sie jak dziecko bo to czekanie i brak planu mnie doslownie zabija!!! Ale pod koniec marca bede juz wiecej wiedziec.

Teraz za to nadrabiam nadgodziny aby miec na podroze do Polski bo wyglada ze jakies leczenie u Pasnika mnie czeka!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Róża:) . Nie podpasował mi lekarz , nie wiem - moze trafilam na jego zly dzień , i moze trzeba było tylko zmienic lekarza ale ja zmieniłam klinikę

ja tez jakos nie mam szczescia tam do lekarzy, teraz probuje po raz kolejny i jade do Bysgoszczy na wizyte z glownym profesorem. z tego co wiem zalozycielem invicty, zobaczymy jaki on na pomysl na mnie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka a wiec tak pecherzyk ma prawie 18 mm mam robić dalej te testy owulacyjne jak będzie na teście +To zastrzyk i za 7 dni transfer więc juz sie przesunie wszystko na 3 albo 4 marca a Tsh mam powtórzyć jutro i zobaczymy jaki będzie wynik

Do góry