reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie duzo organizacji ale laski udalo mi sie na maxa wykorzystac moj pobyt na oboz w Polsce. I na dodatek jeszcze mi z pracy wyklad w Krakowie dolozyli, a wiec zamiast spotkania w Wawie jest opcja w Krakowie.
Ktos moze chetny???
Co do wizyt u lekarza to 19 marca ide do Pasnika obgadac wyniki co mam a one nie sa za rozowe, nastepnego dnia jade do Bydgoszczy spotkac sie z Lukaszczukiem obgadac plan dalszych staran, choc moze to za szybko nie byc!! @zylwia, mozesz mnie dopisac jak tak nalegasz [emoji12]

A jeszcze przed wyjazdem mam tu lekarza, narzekam duzo na lokalnycj lekarzy bo sa do dupy krotko mowiac i teraz znalazlam nowego ktory patrzy na pacjenta jako calosc, podobno jest zarabisty. Licze ze on tez mi pomoze z tymi wynikami!!! A wiec duzo sie dzieje a ja ciesze sie jak dziecko bo to czekanie i brak planu mnie doslownie zabija!!! Ale pod koniec marca bede juz wiecej wiedziec.

Teraz za to nadrabiam nadgodziny aby miec na podroze do Polski bo wyglada ze jakies leczenie u Pasnika mnie czeka!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chętna :D Ale zależy jaki to byłby dzień itp bo mam taką pracę, że codziennie mam niespodziankę jeśli chodzi o godzinę wyjścia :p i tak np wczoraj byłam w domu po 22 :/

reklama
Ja chętna :D Ale zależy jaki to byłby dzień itp bo mam taką pracę, że codziennie mam niespodziankę jeśli chodzi o godzinę wyjścia :p i tak np wczoraj byłam w domu po 22 :/

wydaje mi sie ze mam kilka opcji, czwartek 8 marca wieczor, sobota 10 marca (moge sie dostosowac) i niedziela 12 marca ale to z ranca! Ale @dzoasia, napisze na priv to sie zgramy!!! Mega chcialabym Cie poznac [emoji173]️

A Ty już wiesz ? [emoji2] Podczytuje Was ale u mnie tyle się dzieje , że czasami nie ogarniam ilości postów.
Ja liczę że w poniedziałek się dowiem.
Ciekawostka : podsluchuje maluchy używając detektora tętna... I słyszę bardzo wyraźnie moje bicie. ... I w 3 różnych miejscach 3 inne bicia echo ? [emoji23] mam nadzieję że to echo.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja juz wiem od chyba 15tc. W sumie to juz w 12tc ze zdjecia usg dziewczyny mi tu wywrozyly i jest dziewczynka ;)
Ja tez czesto podsluchuje Mala,
bo cos slabo jeszcze kopie.

wydaje mi sie ze mam kilka opcji, czwartek 8 marca wieczor, sobota 10 marca (moge sie dostosowac) i niedziela 12 marca ale to z ranca! Ale @dzoasia, napisze na priv to sie zgramy!!! Mega chcialabym Cie poznac [emoji173]️

u mnie by wchodził w grę czw wieczór, albo sobota, ale jeszcze nie wiem czy w sobotę będę na miejscu, w niedzielę rejczel będę ostro pracować
@Kurcia @Margit2018 zapraszamy :D kto jeszcze chętny? :D

Ciągle mysle czy wszystko jest ok dopiero we wtorek mam wizyte a progesteronu mam do poniedziałku i to po jednej tabletce.. Czytałam ze powinnam do 12 tyg brać a mi od dziś nie kazali aatu dopiero 10tc

u mnie by wchodził w grę czw wieczór, albo sobota, ale jeszcze nie wiem czy w sobotę będę na miejscu, w niedzielę rejczel będę ostro pracować

dziewczyny dawajcie, bedzie super sie poznac! jak uda mi sie zorganizowac jak chce to polece w czwartek, i bede juz kolo 14 a wiec wieczor jak najbardziej! A ze nastepnego dnia mam zrobic prezentacje to super bedzie sie rozluznic w czadowym towarzystwie [emoji12]

U mnie jak to u mnie wszystko przekrecone, mialam leciec w niedziele a okazalo sie ze mam jechac do pracy, firma moja ma biuro w Krakowie, i tak slowo do slowa i udalo mi sie ich namowic aby mi zmienili bilet plus zaplacili hotel do niedzieli, dzieki temu mam kilka dni dla siebie w Krakowie!! [emoji106]

Heparynaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaa :D
Hahaha umarlam!!

No pytanie! Pewnie ze ja!!

reklama
Ciągle mysle czy wszystko jest ok dopiero we wtorek mam wizyte a progesteronu mam do poniedziałku i to po jednej tabletce.. Czytałam ze powinnam do 12 tyg brać a mi od dziś nie kazali aatu dopiero 10tc
Mi kazali odstawic w 8tc ale to na naturalnym cylku. Mimo wszystko bralam progesteron do 14tc, balam sie wczesniej odstawic. w DK na sztucznym cyklu tez karza juz odstawic leki. Jak masz jeszcze cos to bierz chociaz z tydzien dluzej, napewno sobie ani dziecku nie zaszkodzisz a po co masz sie stresowac.

Do góry