reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)
A termin na kiedy ? Tylko nie mow ze nie pytalas :)

reklama
Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)
A aaaa no i gratulacje :)

Dr Glodek,wiem ze Tobie nie przypasowal,ale nam bardzo odpowiada.tylko on sie dwa lata temu rozpoznal na moim przypadku i pomogl nam.dzieki niemu mamy w domku nasz Skarb. Zaluje ,ze przed poprzednim criotransferem nam sie nie udalo do niego umowic ,moze byloby inaczej. Mam teraz 3dc i zaczelam estrofem.nastepna wizyta 5marca. A Ty jaki etap?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po prostu trafiłam na jego zły dzień, to jest pewne ;) ja teraz czekam na początek cyklu i będę się umawiać. Idziemy prawie łeb w łeb :-D Daj znać co zdecydowałaś z tą kurczliwością,ja zbadać pewnie zbadam, może akurat u mnie nie jest duża.

Ja po prostu trafiłam na jego zły dzień, to jest pewne ;) ja teraz czekam na początek cyklu i będę się umawiać. Idziemy prawie łeb w łeb :-D Daj znać co zdecydowałaś z tą kurczliwością,ja zbadać pewnie zbadam, może akurat u mnie nie jest duża.

Tez dam zbadac, badanie 200zl kosTuje,bo pytalam dzisiaj. Ja w piatek popoludniu odstawilam leki i we wtorek skoro swit juz dostalam @. Beta w tym 10dc urosla do 5, wiec cos sie tam zadzialo. Moze zaszkodZil tez stres, bo mialam 4dpt spiecie z tesciowa i sie bardzo zdenerwowalam i caly czas myslalam o tym.teraz mam w planach lezec i niczym sie nie stresowac i bede brac nospe od transferu, jak lekarz zezwoli. Bo z tego co pamietam po tym udanym bralam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez myslalam ze nie potrafie ale kobieta na Youtube super tłumaczy i wyszlo:) spróbuj
Kochana....ja i zdolności manualne nie mamy po drodze. Nawet przy linijce mogę mieć problem z narysowaniem linii prostej bo linijka mi się omykala zazwyczaj haha. nie wiem jak zaliczyłam rysunek techniczny na studiach , chyba fartem albo na kacu [emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Do góry