A termin na kiedy ? Tylko nie mow ze nie pytalasHalo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu kartę ciąży mam założona bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1
reklama
tamiza
Fanka BB :)
CudownyMoje dzieło pierwszy miś na szydełku. Muszę tylko oczka kupic i doszyc
A aaaa no i gratulacjeHalo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu kartę ciąży mam założona bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1
Dr Glodek,wiem ze Tobie nie przypasowal,ale nam bardzo odpowiada.tylko on sie dwa lata temu rozpoznal na moim przypadku i pomogl nam.dzieki niemu mamy w domku nasz Skarb. Zaluje ,ze przed poprzednim criotransferem nam sie nie udalo do niego umowic ,moze byloby inaczej. Mam teraz 3dc i zaczelam estrofem.nastepna wizyta 5marca. A Ty jaki etap?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po prostu trafiłam na jego zły dzień, to jest pewne ja teraz czekam na początek cyklu i będę się umawiać. Idziemy prawie łeb w łeb Daj znać co zdecydowałaś z tą kurczliwością,ja zbadać pewnie zbadam, może akurat u mnie nie jest duża.
Moje dzieło pierwszy miś na szydełku. Muszę tylko oczka kupic i doszyc
Ale zajefajny
Ja ma 05.10. ❤❤❤❤❤❤Termin to 31.09.1018
gosia321
Ale zajebiaszczyMoje dzieło pierwszy miś na szydełku. Muszę tylko oczka kupic i doszyc
A ja nie umiem szydelkowac a takie piekne buciki z tej wloczki mozna zrobic
Mama151116
Aktywna w BB
Ja po prostu trafiłam na jego zły dzień, to jest pewne ja teraz czekam na początek cyklu i będę się umawiać. Idziemy prawie łeb w łeb Daj znać co zdecydowałaś z tą kurczliwością,ja zbadać pewnie zbadam, może akurat u mnie nie jest duża.
Tez dam zbadac, badanie 200zl kosTuje,bo pytalam dzisiaj. Ja w piatek popoludniu odstawilam leki i we wtorek skoro swit juz dostalam @. Beta w tym 10dc urosla do 5, wiec cos sie tam zadzialo. Moze zaszkodZil tez stres, bo mialam 4dpt spiecie z tesciowa i sie bardzo zdenerwowalam i caly czas myslalam o tym.teraz mam w planach lezec i niczym sie nie stresowac i bede brac nospe od transferu, jak lekarz zezwoli. Bo z tego co pamietam po tym udanym bralam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anetka303
Kochana....ja i zdolności manualne nie mamy po drodze. Nawet przy linijce mogę mieć problem z narysowaniem linii prostej bo linijka mi się omykala zazwyczaj haha. nie wiem jak zaliczyłam rysunek techniczny na studiach , chyba fartem albo na kacu [emoji23]Ja tez myslalam ze nie potrafie ale kobieta na Youtube super tłumaczy i wyszlo spróbuj
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Podziel się: