reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
20180222_184729_crop_604x478.jpg

Tak się wstydze

Załączniki

• 20180222_184729_crop_604x478.jpg
    20180222_184729_crop_604x478.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 404
Ja wlasnie oblecialam neta i znalazlam art medyczne potwierdzajace skutecznosc.to jest zwykle usg robione przez kilka minut,zeby sprawdzic czy macica sie za mocno nie kurczy.ja zawsze po transferze mam mocne skurcze i moze faktycznie jest to przyczyna. To badanie robia po podaniu progesteronu.nie wiem czy dobrze zrozumialam,ale ono jest chyba w dzien transferu.tak ja z agdanska[emoji16] mi sie udalo teraz umowic na wizyte na mojego ukochanego lekarza i bardzo sie ciesze.pamietal nas po dwoch latach i ucieszyl sie,jakby przyjaciol spotkal[emoji4]jestesmy dobrej mysli.raz nam pomogl to i teraz mam nadzieje,ze pomoze.moja siostra juz 20tc dzieki niemu.smiejemy sie,ze to nasz lekarz rodzinny[emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem, to badanie nie jest drogie, tylko ten wlew 1000zł z tego co widziałam w cenniku :hmm: może warto, sama nie wiem... a co to za lekarz, jeśli można zapytać? :)

Ja wiem, to badanie nie jest drogie, tylko ten wlew 1000zł z tego co widziałam w cenniku :hmm: może warto, sama nie wiem... a co to za lekarz, jeśli można zapytać? :)

Dr Glodek,wiem ze Tobie nie przypasowal,ale nam bardzo odpowiada.tylko on sie dwa lata temu rozpoznal na moim przypadku i pomogl nam.dzieki niemu mamy w domku nasz Skarb. Zaluje ,ze przed poprzednim criotransferem nam sie nie udalo do niego umowic ,moze byloby inaczej. Mam teraz 3dc i zaczelam estrofem.nastepna wizyta 5marca. A Ty jaki etap?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Juz niedlugo sie przekonasz kogo nosisz pod sercem ;) wazne, zeby bylo zdrowe ;)
A Ty już wiesz ? [emoji2] Podczytuje Was ale u mnie tyle się dzieje , że czasami nie ogarniam ilości postów.
Ja liczę że w poniedziałek się dowiem.
Ciekawostka : podsluchuje maluchy używając detektora tętna... I słyszę bardzo wyraźnie moje bicie. ... I w 3 różnych miejscach 3 inne bicia echo ? [emoji23] mam nadzieję że to echo.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry