reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po wizycie ,przygotowujemy sie do kolejnego criotransferu z zarodkiem 4bc.przed transferem mam miec badanie kurczliwosci macicy.miala ktoras to badanie i ten wlew dozylny przed?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ty z Invicty z Gdańska jeśli dobrze kojarzę? Mi to już telefonicznie moja doktorka proponowała, coś mam wrażenie że kupili nowy sprzęt i teraz każdemu będą to wciskać... ja nie znalazłam w necie przypadku, w którym ten wlew faktycznie by pomógł ale chętnie się dowiem więcej...

Moje dzieło:) pierwszy miś na szydełku. Muszę tylko oczka kupic i doszyc

Woow! Świetny :laugh2::laugh2:

Ty z Invicty z Gdańska jeśli dobrze kojarzę? Mi to już telefonicznie moja doktorka proponowała, coś mam wrażenie że kupili nowy sprzęt i teraz każdemu będą to wciskać... ja nie znalazłam w necie przypadku, w którym ten wlew faktycznie by pomógł ale chętnie się dowiem więcej...

Woow! Świetny :laugh2::laugh2:

Ja wlasnie oblecialam neta i znalazlam art medyczne potwierdzajace skutecznosc.to jest zwykle usg robione przez kilka minut,zeby sprawdzic czy macica sie za mocno nie kurczy.ja zawsze po transferze mam mocne skurcze i moze faktycznie jest to przyczyna. To badanie robia po podaniu progesteronu.nie wiem czy dobrze zrozumialam,ale ono jest chyba w dzien transferu.tak ja z agdanska[emoji16] mi sie udalo teraz umowic na wizyte na mojego ukochanego lekarza i bardzo sie ciesze.pamietal nas po dwoch latach i ucieszyl sie,jakby przyjaciol spotkal[emoji4]jestesmy dobrej mysli.raz nam pomogl to i teraz mam nadzieje,ze pomoze.moja siostra juz 20tc dzieki niemu.smiejemy sie,ze to nasz lekarz rodzinny[emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wlasnie oblecialam neta i znalazlam art medyczne potwierdzajace skutecznosc.to jest zwykle usg robione przez kilka minut,zeby sprawdzic czy macica sie za mocno nie kurczy.ja zawsze po transferze mam mocne skurcze i moze faktycznie jest to przyczyna. To badanie robia po podaniu progesteronu.nie wiem czy dobrze zrozumialam,ale ono jest chyba w dzien transferu.tak ja z agdanska[emoji16] mi sie udalo teraz umowic na wizyte na mojego ukochanego lekarza i bardzo sie ciesze.pamietal nas po dwoch latach i ucieszyl sie,jakby przyjaciol spotkal[emoji4]jestesmy dobrej mysli.raz nam pomogl to i teraz mam nadzieje,ze pomoze.moja siostra juz 20tc dzieki niemu.smiejemy sie,ze to nasz lekarz rodzinny[emoji16]

Link do: ARTNewsletter
To jest artykul

reklama
Do góry