reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wit e jak najbardziej. Ja brałam Wit e plus selen i jeszcze cynk dodatkowo do tego zestawu co ty wpisałas i Wit pragna plus. Sporo tego było ale udało się za pierwszym razem mimo endometriozy
Dzwonił am do recepcji kliniki i nie trzeba mieć ważnego badania AMH ze jest to decyzja lekarza. Więc umoeilam się na wizytę 30marca...Tak mniej więcej pbliczylam ze powinnam być zaraz po @ albo w trakcie i liczę na anty i rozpisanie stymulacji...Ale jeszcze zobaczymy jak to będzie.
@PaulinkaP cóż mogę Ci powiedzieć... mnie dół dopada przeciętnie raz w tygodniu...Ale wtedy spojrze na syna i wiem ze warto walczyć...dlatego podnoszę się i staje do walki. Jesteś młoda a jak wszystkie wiemy wiek działa na Twoją korzyść..więc prędzej czy później zostaniesz mama , ale to czekanie niestety jest dobijajace.
Rozpisze wam witaminy jakie zamierzam brać i powiedzcie mi czy to wystarczy
Wit D3+K2
Omega 3
folic
Inofolic
Koenzym Q10+Wit E (i tu właśnie pytanie czy ta witamina E może być ?)
Wapń magnez +cynk
a mój m
Profertil 2×1
Selen
plasterki dwa lub raz dziennie
proszę o radę czy coś zmienić... Tym razem chce się przygotować z pełną świadomością i wiedzą...bo To nasza ostatnia szansa.

reklama
Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)

Bobas machał rączkami... to musiało być niesamowite :laugh2: bardzo gratuluję :laugh2:

Dziewczyny, ja czytałam że Wit E na własną rękę nie powinno się brać, że może ona prowadzić nawet do nowotworów :shocked2: ja biorę to co mi moja endo-gin zleciła, czyli Wit D, prewenit intensiv i prenatal uno.

Sorki...mam stresa przed jutrzejszą wizytą i mnie nosi:zawstydzona/y: Proszę o wybaczenie za mojego nerwa i naganne słownictwo:oops::p
Spoko Kochana [emoji4] ja juz moze mniej nerwowa bo schodza ze mnie hormony przed tym poronieniem. Ale nie chcialabys widziec min policjantow, ktorych opierdzielilam na parkingu pod moim blokiem 13dpt [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie ,przygotowujemy sie do kolejnego criotransferu z zarodkiem 4bc.przed transferem mam miec badanie kurczliwosci macicy.miala ktoras to badanie i ten wlew dozylny przed?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)
Super ze z dzidzia wszystko dobrze [emoji7] rosnijcie zdrowo [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dzieło:) pierwszy miś na szydełku. Muszę tylko oczka kupic i doszyc

Załączniki

• 201802222017461000.jpg
    201802222017461000.jpg
    381,3 KB · Wyświetleń: 145
reklama
Jestem po wizycie ,przygotowujemy sie do kolejnego criotransferu z zarodkiem 4bc.przed transferem mam miec badanie kurczliwosci macicy.miala ktoras to badanie i ten wlew dozylny przed?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja badania nie mialam ale z uwagi na kilka wczesniejszych niepowodzen wzielam atosiban przy 6 i 7 transferze

Do góry