reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ej no Iskierko spokojnie [emoji4] nic mi sie zlego nie stalo, ze powtorzylam AMH. Nawet spoko, bo okazalo sie ze nasze AMH nieznacznie wzroslo [emoji6] Calkiem mozliwe, ze maja takie odgorne zarzadzenie w niektorych klinikach. Tego oczywiscie nie wiem, ale napewno nie nazwalabym mojego lekarza z takiego powodu mocnymi epitetami, jak powyzej. Wszyscy jestesmy tylko ludzmi, kazdy ma wady i zalety, a ja mimo wszystko naszego Dr cenie za profesjonalne podejscie do swojej pracy, ufam mu i poki co jestem wdzieczna za sposob w jaki nas do tej pory prowadzi [emoji5]
Kochana, nie ma sie co stresowac takimi rzeczami[emoji4] juz wszystkie mamy tu wystarczajaco duzo problemow na glowie [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Sorki...mam stresa przed jutrzejszą wizytą i mnie nosi:zawstydzona/y: Proszę o wybaczenie za mojego nerwa i naganne słownictwo:oops::p

Screenshot_20180222-164758.png

@dżoasia @Iskra_82 :D

Załączniki

• Screenshot_20180222-164758.png
    Screenshot_20180222-164758.png
    88,4 KB · Wyświetleń: 492
Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)
Super że z dzidzia wszystko OK :)
W takim razie teraz spokojnie czekaj do następnej wizyty :biggrin2:

No wlasnie mi nie daje zdjec tylko do kartoteki wpina. Moze tak jest jak sie na NFZ chodzi, nie wiem. Ale lekarza mam dobrego wiec moge cos od Państwa wyciagnac. Ja bym chciala coreczke, maz mowi ze bedzie syn:) ja zawsze marzylam o siastrze albo kuzynce bo w rodzinie bylam i jestem jedyna dziewczyna
Juz niedlugo sie przekonasz kogo nosisz pod sercem ;) wazne, zeby bylo zdrowe ;)

reklama
Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)
Super, gratulacje ;)

Do góry