Fakt niektórzy to są tam beznadziejni@Róża:) . Nie podpasował mi lekarz , nie wiem - moze trafilam na jego zly dzień , i moze trzeba było tylko zmienic lekarza ale ja zmieniłam klinikę
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
U mnie podobne odczucia mojemu m od razu podpasował mi chyba dopiero po 3 wizycie i potem bylo ok.Lekarz specyficzny, liczyłam na większą empatie itd ale m bardzo pasował jak to powiedział nie musi być miły, a skuteczny i udało nam się za pierwszym razem.
Ej no Iskierko spokojnie [emoji4] nic mi sie zlego nie stalo, ze powtorzylam AMH. Nawet spoko, bo okazalo sie ze nasze AMH nieznacznie wzroslo [emoji6] Calkiem mozliwe, ze maja takie odgorne zarzadzenie w niektorych klinikach. Tego oczywiscie nie wiem, ale napewno nie nazwalabym mojego lekarza z takiego powodu mocnymi epitetami, jak powyzej. Wszyscy jestesmy tylko ludzmi, kazdy ma wady i zalety, a ja mimo wszystko naszego Dr cenie za profesjonalne podejscie do swojej pracy, ufam mu i poki co jestem wdzieczna za sposob w jaki nas do tej pory prowadzi [emoji5]
Kochana, nie ma sie co stresowac takimi rzeczami[emoji4] juz wszystkie mamy tu wystarczajaco duzo problemow na glowie [emoji9]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Sorki...mam stresa przed jutrzejszą wizytą i mnie nosi Proszę o wybaczenie za mojego nerwa i naganne słownictwo
Spoko spoko już wypatrzyłam wcześniej I odrazu screena pyknelam i jutro będzie ta ofiara dodana@zylwia masz tu kolejną ofiare do kalendarza
Dzieki :*
@zylwia masz tu kolejną ofiare do kalendarza
Niefart...już sie sama wpisałam
Never give up
Super że z dzidzia wszystko OKHalo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu kartę ciąży mam założona bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1
W takim razie teraz spokojnie czekaj do następnej wizyty
hope322
Juz niedlugo sie przekonasz kogo nosisz pod sercem wazne, zeby bylo zdroweNo wlasnie mi nie daje zdjec tylko do kartoteki wpina. Moze tak jest jak sie na NFZ chodzi, nie wiem. Ale lekarza mam dobrego wiec moge cos od Państwa wyciagnac. Ja bym chciala coreczke, maz mowi ze bedzie syn ja zawsze marzylam o siastrze albo kuzynce bo w rodzinie bylam i jestem jedyna dziewczyna
reklama
hope322
Super, gratulacjeHalo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu kartę ciąży mam założona bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1
Podziel się: