reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Adunia dzieciaczki prześliczne ale mamusi też należy się uznanie za stylizację[emoji8] jeszcze troszkę i tak na swoje maluszki będziesz patrzyła a my razem z Tobą będziemy je podziwiac[emoji4] zobaczysz jak do sierpnia Ci czas szybko minie a po będzie biegł jeszcze szybciej. co tam u Was?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny odebrałam wyniki tsh i jest wyniki 3.026 co to oznacza dobra ta tarczyca czy nie ??
Za wysokie, powinno być w okolicy 1, idź koniecznie do endokrynologa.
gosia321
Super gratulujeMam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
Jestem przed transferem i tak dla siebie zrobiłam te wyniki tarczycy jutro mam Ginekologa zobaczymy co on powie na te tshZa wysokie, powinno być w okolicy 1, idź koniecznie do endokrynologa.
gosia321
Nie nie wiemA może wiesz gdzie najlepiej zrobić ta biopsje?w pl
Jak zwykle przecież do transferu bez przygód to ja podejść nie moge dobrze ze ja zrobiłam te tsh dzwoniłam do lekarza powiedział że trochę za duże ale ze zbijemy to przed transferem ze jutro leki włączy ***** zawsze cos jesZcze tarczycy mi brakowało a przed pierwszą próbą miala 1.18 to czemu tak teraz w górę poszła??
Szczescie1986
To chyba będzie pływak śliczna kruszynka@Kurcia Bardzo Ci dziękuję, nie sądziłam że to taki proste...
Poniżej dodałam zdjęcie mojego dzidziusia. Zdjęcie było 10.01 robione mierzy 8.67 i to był 7 tydzień
@PaulinkaP zbadaj jeszcze raz. TSH bardzo skacze. Nie mozna nic wnioskowac po jednym wyniku. Ja jednego dnia mialam 0.8, za dwa dni 2.5, pozniej 1.7.
Zbadaj jeszcze raz najlepiej caly pakiet tarczycowy.
Zbadaj jeszcze raz najlepiej caly pakiet tarczycowy.
reklama
misis188
Zdecydowanie za wysoka, powinna byc do 1,5Hej dziewczyny odebrałam wyniki tsh i jest wyniki 3.020 co to oznacza dobra ta tarczyca czy nie ??
Podziel się: