reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

niestety jestem sama jak palec .. ahh to porabane życie.. dziewczyny od wczoraj dami nie bardzo rozumie co sie do niego mowi do tego ma drgawki całego ciała nie chce jesc ... chyba za niedługo nadejdzie koniec jestem w rozsypce .. nie mam.pojecia co mam ze soba zrobic..płacze od 2 dni nie moge sie pozbierać ... jak Bóg może mi go zabrać nie rozumiem...dlaczego... nie moge sie otrząsnac .. jak to sie mogło stać .. ja oszaleje jak on umrze .. przeciez on ma 29 lat jak tam może byc..

Asinka89 jest mi bardzo przykro, życie cały czas wystawia nas na próby, ale uważam, że w takich przypadkach to już jest przegięcie.. .nie potrafię Cię pocieszyć, bo Twój ból jest ogromny. Trzymajac go za reke, myśl o tych najwspanialszych chwilach, jakie ze sobą spędziliście, on to poczuje... Mocno ściskam.

reklama
Bylam dzis u mojego Gin. Zrobil powt usg, potwierdzil puste jajo. Ale mowi, ze na krwawienie mozna spokojnie czekac nawet do 2 tyg. I poki co nie chce mi podawac zadnych lekow wywolujacych (choc go prosilam). Mam przyjsc w sob na kontrole.
Tak ogolnie duzo dala mi ta wizyta i rozmowa z moim Dr. Mowil ze takie sytuacje sie zdarzaja rowniez w przypadku ciaz z naturalnych poczec, zebym sie nie martwila i patrzyla optymistycznie w przyszlosc [emoji4]
To wlasnie przekazuje Wam moje kochane; w jakiejkolwiek bysmy teraz nie byly sytuacji, pamietajcie, ze w koncu kazdej z nas zaswieci slonce i wszystko sie jeszcze ulozy [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również jestem dobrej myśli, że niebawem to forum zmieni się tylko w szczęśliwe mamusie :)

Dziolchy mam wyniki od Pasnika. Wszystkie ok. Robilam: LCT i ACA iig i igm. Orientujecie sie co to za badania?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie kochana ja raczej nie podejdę po te mrozaczki jak się nie przebadamo_O zdziwiła mnie suma w Polsce biopsji a u mnie to 2000zl :mad::mad::mad::mad:
Annett super że żadne dziadostwo nie wyszło, trzymam kciuki żeby życię cię zsskoczyło taką piękną naturalną ciążą jak Mruch.

Hej dziewczyny dzisiaj beta 144.9 mlU 8 dpt co wy na to jest ok ?
1519133099-8365969195a40999-aaaaaa.png

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje :)

Asinka, jestem z Tobą wszystkimi myślami :* Nic nie poradzimy na to, że tak się dzieje, może Dami jest TAM komuś potrzebny, tego nie wiemy, jesteś silna, jakoś sobie poradzisz.... Trzeba czasu :* To zajebiście przykre, że jesteście w takich chwilach sami, nie rozumiem rodziny, rodziców Damiego, to koszmar!! Dlaczego oni Cię z tym wszystkim zostawili samą?!
Popieram.Gdzie jest jego rodzina sie pytam [emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

niestety nie ... wszyscy pracuja :( a mnie jest tak cieżko .. załamałam sie po pogorszeniu stanu damiego ...nie moge sie pozbierac .. oczywiscie przy nim nie płacze a np w łazience .. straszne to jest ... i przykre ze jestem z tym wszystkim sama ..
Nawet sobie nie wyobrazam jak Ci ciezko [emoji22] badz silna Kochana [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Zieba clinic
Ja się lecze dokładnie u założycielki tej kliniki :)
Bardzo sobie chwale ich opiekę nad pacjentem .
Mam stały kontakt telefoniczny i smsowy z moja Panią doktor :)
Cudowna kobieta , wie kiedy opierdzielic A kiedy wesprzeć ;)
Dzieki[emoji4]

To już nie chodzi o ta kasę tylko ,ze czuje ze w tej Polsce lepiej badają niż u mnieo_O dziś byłam u lekarz prowadzącej to co wiem to mi powiedziała,ze sama nie wie co się dzieje ze nie wychodzi:mad:zaproponowals jedynie teraz transfer tych moich mrizaczkow ,a potem biopsja jak się nie uda:mad: dowiedziałam się tez u nas tez nie nacinają otoczki:no:jesli chodzi o immunologie to tez mówiła,ze teraz to nie koniecznie bo trzeba biopsje zrobić i co ja mam zrobić?
Kochana w PL w większości też same robimy badania na własną rękę. Moim zdaniem najlepiej byłoby sie uprzec na biopsję i badania immuno przed tym 7 transferem. Dlaczego masz "marnować" ładniejsze zarodki, nie będąc dokładnie przebadaną... Skoro biopsja i te badania wchodzą w grę, tylko wg twojej dr później, to moim zdaniem można je zrobić równie dobrze wcześniej i jeśli wszystko będzie ok to dopiero ze spokojną głową podchodzić

Dziewczyny czy któraś z Was jest po pierwszych szczepieniach imunologicznych?Jak się po nich czulyscie, są jakieś skutki uboczne?
Kochana ja szczepilam sie w zeszlym roku..skutków ubocznych nie zauwazylam, widac ze po jskims czasie organizm wraca do stanu sprzed szczepien (na pidstawue allo mlrow). Po szczepieniu szczegolnie pierwszym mialam spuchniete rece. W pierwszy dzien miejsca ukluc były bolesne, nie mogłam sciagnac bluzki, przy kaszlu czulam bol. A potem to kojarze swedzenie przez jakis tydzien

reklama
Mocno trzymam kciuki. Też staram się nie rozczulać. Wstawiałam pranie, sprzątałam. Jutro wracam do pracy. Co ma być to będzie a tylko na głowę sobie zaszkodzę siedzeniem i czekaniem czy mnie coś zakłuje czy nie. To betujesz gdzieś na początku marca?
Tak to poczatek marca będzie. Dlużyc się bedzie ten czas...

Do góry