nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj Rak i Terapia Ostatniej Szansy | Joanna Damian Pasternak na Pomagam.pl@asinka89 - przytulam. Nie jestem w stanie zrobić nic innego, jak się pomodlić.
Dziś będę dzwonić do kliniki bo dała wstępna datę na kwiecień oczywiście po transferze,a jak się uda to anulować wizytęale ja gdybać już nie mam siły i dlatego dowiem się czy wcześniejsza data wchodzi w gręKochana w PL w większości też same robimy badania na własną rękę. Moim zdaniem najlepiej byłoby sie uprzec na biopsję i badania immuno przed tym 7 transferem. Dlaczego masz "marnować" ładniejsze zarodki, nie będąc dokładnie przebadaną... Skoro biopsja i te badania wchodzą w grę, tylko wg twojej dr później, to moim zdaniem można je zrobić równie dobrze wcześniej i jeśli wszystko będzie ok to dopiero ze spokojną głową podchodzić
Miłego dnia dziewczynkiKochane powodzenia dzisiaj i milego dnia :* :*
Moja córka lubi w brzuchu po nocy buszować
Bardzo Ci dziękuję ja na pierwsze jadę już 12 marca I jestem pełna nadzieiKochana ja szczepilam sie w zeszlym roku..skutków ubocznych nie zauwazylam, widac ze po jskims czasie organizm wraca do stanu sprzed szczepien (na pidstawue allo mlrow). Po szczepieniu szczegolnie pierwszym mialam spuchniete rece. W pierwszy dzien miejsca ukluc były bolesne, nie mogłam sciagnac bluzki, przy kaszlu czulam bol. A potem to kojarze swedzenie przez jakis tydzien