reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam dzis 18 dpt a w nocy bo

Dzis w nocy bolal mnie lewy jajnik i lewa strona tak ze myslalam ze juz po wszystkim ;( troche plamilam nie duzo. W poniedzialek zrobie bete - ale sie boje mam.zle przeczucia. A skirczy i tak nie rozroznie - nie wiem jakie to uczucie - to nie odroznie ;p
U mnie na szczęści wszystko w porządku, dzisiaj potwierdziła to wizyta u Pani Dr z Kliniki. Miałam podane dwa zarodki niestety pozostał tylko jeden. Będziemy się cieszyć jednym maluszkiem. A jak u Ciebie ? Wszystko w porządku, bete robiłaś?

reklama
witam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu bardzo mi przykro. Trzymaj się Kochana! Bardzo mocno ściskam i tule!!!

Ja po transferze,powiem Wam że mam mieszane uczucia.Miałam 4 komorki(z 9 pobranych)z czego zapłodniły się trzy ale tylko jedna nadawała się do transferu,ponieważ z tymi dwoma czekamy do jutro (czy będą się dzieliły ) i tak jakoś mnie to dzisiaj zdołowało:frown:
Trzeba byc dobrej myśli i wierzyc...czasem tylko jedna a da tyle szczescia...:) a za pozostale trzymac kciukasy...musi byc dobrze...

witam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro... :-( Dami bądź silny!!

O Was zapomnieć? NIGDY [emoji16] Podczytuje, ale wiesz - nie sposób wszystkiego nadrobić, a ja ciekawa jestem czy brzuszki zdrowo rosną [emoji6]
U mnie sie dzieje. Ale póki co to nie ma sie czym chwalić bo podjęliśmy z mężem decyzje o rozstaniu. I jestem na etapie ze maz szuka mieszkania. Wiec mam 33 lata i zaczynam życie raz kolejny od zera... No i wizja ciąży to ho hoooo i jeszcze trochę.
Jedyny plus jest taki ze dzis wieczorem wsiadam w pociąg i jadę nad morze. Odpoczac. Książkę poczytac. Pouśmiechać sie do siebie. W końcu. Bo łez mam juz po kokardkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i doczytalam.. strasznie mi przykro, ze doszlo do tego wszystkiego jeszcze rozstanie z m :/ Czasami trzeba wszystko zostawic za soba i zaczac zupelnie od zera, zeby byc szczesliwym. Ja tez zaczynalam wszystko od zera kilka lat temu i nie zaluje niczego (mam 35lat). Latwo nie bylo, ja dodatkowo wyjechalam z kraju, bo chcialam zostawic za soba przeszlosc. Wierze, ze za chwile Twoje zycie pouklada sie tak jak sobie marzysz. Trzymam za Ciebie kciuki i mysle caly czas ✊❤️

@Maryanka pokaż nam zdjęcie !!
full

U nas dobrze chociaż się okazało, że tylko jeden dzidziuś został z nami to i tak jesteśmy szczęśliwi:) (przepraszam jeśli foto zbyt duże jeszcze nie ogarniam tego tematu). Jeszcze jestem w szoku, teraz czeka mnie wizyta u mojego lekarza czekam z niecierpliwością, aż zobaczę serduszko. Dziewczyny trzymam za Was kciuki;););)
Cudownie! Gratuluję :-)

reklama
Do góry