reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Maryanka pokaż nam zdjęcie !!
full

U nas dobrze chociaż się okazało, że tylko jeden dzidziuś został z nami to i tak jesteśmy szczęśliwi:) (przepraszam jeśli foto zbyt duże jeszcze nie ogarniam tego tematu). Jeszcze jestem w szoku, teraz czeka mnie wizyta u mojego lekarza czekam z niecierpliwością, aż zobaczę serduszko. Dziewczyny trzymam za Was kciuki;););)
@Maryanka ważne aby dzidziuś który został rozwijał sie prawidłowo i został z Wami na najbliższe 8 miesięcy :)

reklama
Identycznie moje historia ja tez z mezem 10 lat 4 walka o dzidzie rok przez lnvitro i oczywiscie musi sie udac za pierwszym razem ;/ ah ;(
Ja to Was strasznie podziwiam....glowa po pierwszym fiasku pekala mi w szwach. w tym roku dopiero weszlam tu na strone i od czasu do czasu podczytuje, ale zabardzo przezywam zarowno bardzo dobre wiesci od dziewczat jak i porażki...

Czyli kolejna wizyta w czwartek? A zarodek było widać czy wychodził dopiero z ciałka żółtego. Mi na wizycie wyszedł w polowie, to był jakoś 5 tydzi i 3 dni. Tez czekam na serce ale mi doktor kazał przyjęć 26.02 wtedy mijają pełne 7 tygodni a moze dlatego ze wcześniej ma urlop(ahhaha).
Dokładnie tak jak u Ciebie wyszedł w połowie także liczę na jakieś postępy ;) to trzymam kciuki za Wasze serduszko :)

Hej dziewczęta, poczytuje Was od jakiegoś czasu...jestem serduchem z Wami, bo też staram sie o maleństwo i juz drugi raz dostaje po d...:( to moja pierwsza procedura i drugi transfer. Pierwszym razem beta nawet nie drgnela w pazdzierniku zeszlego roku. Tym razem takze podano dwa zarodki 3 dniowe 8a i beta w 8dpt 6,26. Mialam nadzieje, ze moze ruszy i dzis zrobilam sobie II wer ale klapa, bo tylko 8,8 a jest dzis 12dpt. Dziwne tylko ze dr ktory mnie prowadzi umowil mnie dopiero na weryfikacje i wizyte w 16dpt, ale nie wytrzymalam i sama zrobilam w innym labo.

Musisz badania robić zawsze w tym samym laboratorium. Każde laboratorium ma inną skalę. Bądź cierpliwa może jeszcze się rozchula.

Ja po transferze,powiem Wam że mam mieszane uczucia.Miałam 4 komorki(z 9 pobranych)z czego zapłodniły się trzy ale tylko jedna nadawała się do transferu,ponieważ z tymi dwoma czekamy do jutro (czy będą się dzieliły ) i tak jakoś mnie to dzisiaj zdołowało:frown:

Musisz badania robić zawsze w tym samym laboratorium. Każde laboratorium ma inną skalę. Bądź cierpliwa może jeszcze się rozchula.
Hihihihi dziekuje Ci bardzo za słowa otuchy...chulac to raczej nie bedzie...nadzieja jest, serce wierzy, ale rozum wie swoje...chyba niewielka roznica miedzy tym jednym a drugim labo moze byc....

reklama
Do góry