reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po transferze,powiem Wam że mam mieszane uczucia.Miałam 4 komorki(z 9 pobranych)z czego zapłodniły się trzy ale tylko jedna nadawała się do transferu,ponieważ z tymi dwoma czekamy do jutro (czy będą się dzieliły ) i tak jakoś mnie to dzisiaj zdołowało:frown:
czasem wystarczy jeden silny zarodek a powiedz prosze czy w 5 dobie transfer blastocysty?

reklama
Summer88... u mnie tex poczatkowo tylko 1 w dzień transferu okazalo się ze są 2 nie lam się na zapas. Pamiętaj że tak naprawde wszystkie tu potrzebujemy tylko 1, tej szczęśliwej.

Moj wybor, musialam troche ochłonąć. Nigdy nie spieszylam sie z dzidziusiem, bo zawsze myslalam, ze jest czas. Jestesmy z mezem 10 lat po slubie, ale staramy sie o dziecko od 4 lat sami, i dopiero w zeszlym roku udalismy sie do kliniki( mąż nalegal, ze nam sie uda bez niczyjej pomocy) .zawsze myslalam , ze invitro to ostatnia szansa, ale napewno sie uda, powiedzie. No jednak zycie zweryfikowalo moje pozytywne podejście.

Rozumiem. Ja chyba pójdę za ciosem od razu, psychika i tak już zryta, a jak powiedziałam mężowi żeby może to odłożyć w czasie, to bardzo się zmartwił... Mam podobne odczucia co do in vitro, zawsze miałam nadzieję, że jednak nas to nie spotka...

Ja po transferze,powiem Wam że mam mieszane uczucia.Miałam 4 komorki(z 9 pobranych)z czego zapłodniły się trzy ale tylko jedna nadawała się do transferu,ponieważ z tymi dwoma czekamy do jutro (czy będą się dzieliły ) i tak jakoś mnie to dzisiaj zdołowało:frown:

U mnie była podobna sytuacja, też 3 zapłodnione komórki i z 2 czekali, udało się zamrozić i za Twoje trzymam kciuki ✊✊️Nie martw się na zapas.

Dzien dobry, dzien dobry! Trochę mnie tu nie było, ciut podczytywałam, ale nie ma opcji nadrobić wszystkiego [emoji4]
Widzę sporo nowych nickow - cześć dziewczęta!
@chlopkers bardzo mi przykro, ale widzę ze jestes dzielna dziewczyna wiec popłaczesz, posmucisz sie i ruszysz do dalszej walki
@walczacaoszczescie @zylwia @hope322 @dżoasia @anett96 co u Was? Często mysle o Was i tych wszystkich których tu nie wymieniłam, ale ktore razem ze mną „walczyły” w moim czasie...
@JoannaRak nie pytam bo wiem [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej kochana :) a u mnie dobrze puki co, dziekuje, ze pytasz. Pod koniec przyszlego tygodnia bede miala usg polowkowe! Szybko zlecialo. A co u Ciebie? Pewnie pisalas i niedlugo doczytam to zignoruj moje pytanie :p Mialam gosci i nie bylo ostatnio czasu na doczytanie forum ;)

reklama
Do góry