reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam w koncu informacje
Mamy 6 zarodkow
2 z nasieniem emka 4.2.2 i 2.1.2
I 4 z nd 4.1.1, 3.1.1, 4.2.3, 1.3.3
Ktos moze wie jak to sie ma do oznaczen literkowych bo ja nie mam pojecia :)
Bo to wg mojego rozumowania calkiem ładnie. To chyba jest tak: Emka 4 bb i 2 ab i z nd 4aa 3aa 4 bc i 1 cc
Teraz kochana czekaj na recepty od Paśnika i do dzieła :-)

Przyszly w koncu wyniki z labo. Myslalam ze zemdleje mialy byc o 14.30 a juz 17 prawie ;/ a wiec moja beta 19dpt to 2.868 wiec rosnie dobrze progesteron 34,6 tylko te plamienia cholerne nie ustaja ;/ (bol.czasami, w weekend byl wielki bol ale teraz juz prawie nie) lerze juz 19 dni a dalej plamie ;/ ;(((

Przyszly w koncu wyniki z labo. Myslalam ze zemdleje mialy byc o 14.30 a juz 17 prawie ;/ a wiec moja beta 19dpt to 2.868 wiec rosnie dobrze progesteron 34,6 tylko te plamienia cholerne nie ustaja ;/ (bol.czasami, w weekend byl wielki bol ale teraz juz prawie nie) lerze juz 19 dni a dalej plamie ;/ ;(((
Bardzo ladna beta:) kochana to moze zajedz na izbe, sprawdza skad to plamienie. Ja do 8tc plamilam

Bardzo ladna beta:) kochana to moze zajedz na izbe, sprawdza skad to plamienie. Ja do 8tc plamilam[/QUOTE
Moze nie bede panikowac ? Jutro umowilam sie na 11.40 do.lekarza ktory mnie prowadzi w klinice to on mi powie. Wydaje mi sie ze co ma byc to bedzie ten jeden dzien moze roznicy nie zrobi to nie sa wielkie plamienia ... sama nie wiem ...zaczekac do jutra? Czy panikowac i jechac ?

A kiedy masz wizytę? niestety na tym możesz tylko leżeć i uważać na siebie. Beta rośnie i to jest najważniejsze, plamienia mogą się zdarzać i często nie świadczą o niczym złym'

reklama
A kiedy masz wizytę? niestety na tym możesz tylko leżeć i uważać na siebie. Beta rośnie i to jest najważniejsze, plamienia mogą się zdarzać i często nie świadczą o niczym złym'
Lerze juz 19 dni i uwiezcie dziewczyny juz mam dosc ale jak trzeba to przeleze kolejne 9 miesiecy. Wizyte mialam.miec 28 lutego ale przed chwila umowilam sie na jutro na 11.40 bo bardzo sie boje.

Do góry