reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana coz Ci moge doradzic. Ja panikowalam:) a bierzesz lutinus dowcipny? Bo on tez moze podrazniac. Jesli cie brzuch nie boli to lez i jutro zapytasz lekarza o to plamienie ale na prawde wiele z nas plamilo. Wazne zeby nie bylo silnych boli

reklama
misis188 - tez plamilas ? I jak sie u ciebie to skonczylo ?
Tak kochana tylko ja mialam plamienia z kosmowki. Pierwszy raz gdzies 3tygodnie po transferze, moze troszkę pozniej. Aplikowalam lutinus i na koncowce byla krew. Balam.sie przyznać mezowi az na następny dzień mu powiedzialam i mialam wizyte w klinice na cito. Nastepnego dnia mialam rozowa wkladke i potem.tak gdzies co 3, 4 dni pojawiala sie krew. Czyli zaczynala już wychodzic prawie biała luteina i zas. Tak gdzies kolo 8tc plamienia sie skończyły

Mam w koncu informacje
Mamy 6 zarodkow
2 z nasieniem emka 4.2.2 i 2.1.2
I 4 z nd 4.1.1, 3.1.1, 4.2.3, 1.3.3
Ktos moze wie jak to sie ma do oznaczen literkowych bo ja nie mam pojecia :)
1519058162-d626b7ba886480af-aaaaaa.png

A-1
B-2
C-3
Tak mi kiedyś tłumaczyli
A tu link
Link do: Ocena rozwoju zarodków, komórki jajowej i zapłodnienia | INVICTA
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Ostatnia edycja:
witam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu trzymaj się. Dbaj, żeby Damiego jak najmniej bolało i korzystaj z każdego dnia razem. Tulę Was mocno.

reklama
Do góry