meg_iii
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro [emoji20] rozumiem co czujesz [emoji22] badz dzielna Kochana [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak i mnie dopadło to dziadostwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro [emoji20] rozumiem co czujesz [emoji22] badz dzielna Kochana [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Identycznie moje historia ja tez z mezem 10 lat 4 walka o dzidzie rok przez lnvitro i oczywiscie musi sie udac za pierwszym razem ;/ ah ;(Moj wybor, musialam troche ochłonąć. Nigdy nie spieszylam sie z dzidziusiem, bo zawsze myslalam, ze jest czas. Jestesmy z mezem 10 lat po slubie, ale staramy sie o dziecko od 4 lat sami, i dopiero w zeszlym roku udalismy sie do kliniki( mąż nalegal, ze nam sie uda bez niczyjej pomocy) .zawsze myslalam , ze invitro to ostatnia szansa, ale napewno sie uda, powiedzie. No jednak zycie zweryfikowalo moje pozytywne podejście.
Kochana musisz byc silna jestem caly czas myslami z Wamiwitam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Osobno wyswietlila mi sie odpowiedz na Twoj wpistroche techniki i czlowiek sie gubi)Wlasnie zadzwonil do mnie dr i od razu umowil mnie na jutro na wizyte i wyniki mam potwierdzic u nich w klinice, bo twierdzi ze rozbieznosc moze byc miedzy ich a tym drugim labo. Nie rozumiem takie same jednostki to jak inaczej....i weź czlowieku sie nie stresuj...Kochana nie znam się tak jak dziewczyny, ale faktycznie niska ta beta a z czego wynika przerwa między transferami, to zalecenie kliniki czy Twój wybór?
Zdjęcie się nie wgrało ale super że dobre informacje! bardzo się cieszę@Maryanka pokaż nam zdjęcie !!
U nas dobrze chociaż się okazało, że tylko jeden dzidziuś został z nami to i tak jesteśmy szczęśliwi (przepraszam jeśli foto zbyt duże jeszcze nie ogarniam tego tematu). Jeszcze jestem w szoku, teraz czeka mnie wizyta u mojego lekarza czekam z niecierpliwością, aż zobaczę serduszko. Dziewczyny trzymam za Was kciuki
Maryanka! Gratuluje! Dzis była wizyta pęcherzykowa? No tak to teraz serce.@Maryanka pokaż nam zdjęcie !!
U nas dobrze chociaż się okazało, że tylko jeden dzidziuś został z nami to i tak jesteśmy szczęśliwi (przepraszam jeśli foto zbyt duże jeszcze nie ogarniam tego tematu). Jeszcze jestem w szoku, teraz czeka mnie wizyta u mojego lekarza czekam z niecierpliwością, aż zobaczę serduszko. Dziewczyny trzymam za Was kciuki
Dziękuję tak pęcherzykowa w czwartek będzie równo szósty tydzień może wtedy już serducho będzie widoczneMaryanka! Gratuluje! Dzis była wizyta pęcherzykowa? No tak to teraz serce.
Mam jeszcze trzy ..dwa 3 dniowe 8a i jeden 5 dniowyA ile masz jeszcze mroziaczków? i wszystkie miałas 3dniowe?